Palkanlaskija / Aspia Finland Oy, Vaasa


Aspia on uusi pohjoismainen yritys, joka työllistää 1 450 henkilöä. Aspia syntyi vuonna 2018, kun PWC, KPMG ja DLN Payroll Services päättivät olla yhdessä paras kumppani kirjanpidon, palkkahallinnon, verotuksen ja yritysneuvonnan osaamisalueilla. Alan johtavana toimijana tarjoamme erinomaisia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja huippuosaajillemme. Tule mukaan mielenkiintoiselle matkallemme!

Kasvamme vahvasti Suomessa ja haemme nyt

palkanlaskijaa Vaasaan

Etsimme ensisijaisesti ammattitaitoista huippuosaajaa, joka haluaa olla osa vauhdikasta kasvutarinaamme. Halusi oppia uutta, kykysi luoda hyviä asiakaskokemuksia sekä laatuhakuinen työskentelyotteesi ovat meille tärkeintä. Palkanlaskijana Aspialla autat eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme ensisijaisesti palkka-asioissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö.

Vaasassa sinua odottaa huippuosaava ja ketterä tiimi, jonka osana

  • olet yhteydessä asiakkaisiimme kaikissa palkkoihin liittyvissä kysymyksissä
  • hallitset työaikaan ja matkahallintaan liittyvät HR-järjestelmät
  • hoidat palkkaprosesseja alusta loppuun
  • osallistut laadunvarmistukseen kokemuksesi ja tehtävänannon vaativuuden mukaan
  • kohtaat ja neuvot asiakkaitamme palveluhenkisellä ja ystävällisellä asenteella
  • olet työtä pelkäämätön, aloitteellinen ja joustava tiimipelaaja, joka hahmottaa nopeasti yksityiskohtien vaikutukset kokonaisuuteen. Tarkkuutesi säilyy hyvänä myös kiireisinä hetkinä

Ihannetapauksessa sinulla on:

  • tehtävään soveltuva koulutus mielellään taloushallinnon alalta
  • 3–5 vuoden kokemus palkanlaskennasta. Arvostamme erityisesti, jos isot palkka-ajot ovat sinulle tuttuja
  • tottumusta työehtosopimusten itsenäisestä tulkinnasta ja soveltamisesta

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset osalliseksi mahtavaa työtiimiä, jossa ketään ei jätetä yksin. Nopeasti kasvavassa talossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet mielenkiintoiseen uraan. Kaiken lisäksi Palosaaren toimistoltamme on merinäköala! Du är välkommen att skicka in din ansökan också på svenska!

Lisätietoja tehtävästä antavat Head of Operations Susanne Virkkala, puh. 050 431 3854 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620. Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta 23.10. mennessä.

Hakuaika alkaa: 09.10.2019 08:00Hakuaika päättyy: 23.10.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija