Kunnossapitosuunnittelija / Vaasan Sähköverkko Oy, Vaasa

Vaasan Sähköverkolla on yksi Suomen toimintavarmimmista jakeluverkoista ja tutkitusti tyytyväiset asiakkaat. Yhtiö on osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Yrityksen palveluksessa on noin 30 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2019 oli 33 miljoonaa euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt Vaasaan 

kunnossapitosuunnittelijaa

huolehtimaan sähköverkon toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta. Olet toimeen tarttuva monipuolinen osaaja, joka viihtyy niin toimistolla kuin työmaallakin. Osana nelihenkistä kunnossapitotiimiämme varmistat sähkön häiriöttömän jakelun suunnittelemalla ja tilaamalla erilaisia sähköverkon korjaus- ja huoltotöitä. Päivittäiseen työhösi kuuluvat johtoalueraivausten ja puunkaatojen suunnittelu ja tilaaminen, sähköverkon korjaus- ja huoltotöiden suunnittelu ja tilaaminen sekä verkon muun ennakkohuollon suunnittelu.

Tehtävässä ovat keskeisessä roolissa huoltosuunnitelmien aktiivinen seuranta ja alihankkijaverkoston ohjaaminen, joten odotamme sinulta määrätietoisuutta ja oma-aloitteisuutta. Tilanteissa, jotka vaativat nopeaa reagointia, osaat priorisoida työsi ja muuttamaan suunnitelmiasi tilanteen vaatimalla tavalla. Arvostamme järjestelmällisyyttäsi ja kykyäsi itsenäiseen päätöksentekoon. Olet tekniikasta kiinnostunut ja otat innolla vastaan mahdollisuudet oppia uutta. Toivomme sinulta sähköinsinöörin koulutusta, ja molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta katsotaan eduksi.

Menestystäsi kunnossapitosuunnittelijana tukevat erityisesti hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluun soveltuva asenne. Pidät myös pienemmissä tehtävissä katseen kokonaisuudessa. Vaikka alan tai vastaavien tehtävien kokemus on tärkeää, arvostamme etenkin arjen työssä näkyvää innostustasi ja motivaatiotasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia, ja käytettävissäsi ovat myös monipuoliset työsuhde-edut.

Tule osaksi hyvähenkistä tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Göran Heino, puh. 06 324 5274 sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 13.4. mennessä.

Hakuaika alkaa: 22.03.2020 06:00Hakuaika päättyy: 13.04.2020 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija
Yrityksen toimiala