Tuotantopäällikkö / Profmer Oy

Profmer Oy on vakavarainen 1984 perustettu muoviosien ja -tuotteiden valmistukseen erikoistunut alihankintaosaaja. Polyuretaanista valmistettuja muovituotteita ja -osia valmistetaan erilaisten teollisuuden alojen moninaisiin tarpeisiin. Profmerin tuotantotiloissa Liedossa valmistetaan elastisia sekä niin sanottuja kovia elastomeerisiä värjättävissä olevia tuotteita.

Profmer kuuluu yhdessä Hexamerin ja Savanahon kanssa samaan yritysyhtymään. Yhteenlaskettu liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa, voittoa tehdään miljoona euroa. Profmer on yrityksenä vakavarainen, sen liikevaihto on 3,3 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa yrityksessä on yhteensä noin 30 työntekijän verran. 


Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä yrityksen sisällä muihin tehtäviin haemme


Tuotantopäällikköä


Tuotantopäällikön rooli on yrityksen toiminnan ja tuloksen kannalta hyvin keskeinen. Tehtävässä vastaat toiminnan suunnittelusta ja valvomisesta, seuraat tuotantoa ja sen laatua sekä toimit noin 25 henkilön esihenkilönä. Lisäksi olet mukana kehittämässä menetelmiä ja yhdessä esimerkiksi kemistin kanssa myös materiaaleja asiakastarpeiden mukaan. 


Lähiesihenkilönä vastaat siitä, että tuotannon työntekijät tekevät hyvää ja laadukasta tulosta. Tuet työntekijöitä, järjestelet ja resursoit työtä. 


Odotamme sinulta:

  • Tuotantoprosessin ymmärrystä ja kokemusta aikatauluttamisesta
  • Halua ottaa vetovastuuta ja vastata tuloksen aikaansaamisesta
  • Aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä tai henkilöjohtamisesta. Osaat sekä tukea alaisia että tarvittaessa toimia jämäkästi
  • Kykyä luoda, rakentaa, implementoida ja seurata toimintamalleja
  • Aikaisempi kokemus alihankinnan tuotannon vetovastuusta on etu
  • Henkilönä olet suunnitelmallinen ja rationaalinen 


Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä konttori- ja myyntipäällikön sekä kemistin kanssa. Myös yrityksen omistaja on vahvasti mukana toiminnan kehittämisessä. Koulutustaustasi voi olla insinööri esimerkiksi konetekniikan tai kemian alalta.


Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, jossa pääset sekä ratkomaan arjen tilanteita että kehittämään toimintoja aina paremmiksi. Nykyinen tuotantopäällikkö jää taloon ja toimii apuna ja tukena, kunnes pääset tehtävään kiinni. Sen jälkeen tehtävä on itsenäinen, mutta työtä tehdään yhdessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 10.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 14.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 10.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies