Psykologikonsultti / MPS Career Oy, Turku

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut henkilöstön ja johtamisen kehittämiseen, uravalmennuksiin sekä verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Kuopion, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista.  www.mps.fi


Etsimme nyt Turkuun, seitsemän hengen tiimin vahvistukseksi


PSYKOLOGIKONSULTTIA


Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina työelämän ja työurien muutostilanteissa. Päätehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointiprojekteja, mutta tämän lisäksi tuet asiakkaitamme mm. erilaisissa rekrytoinneissa sekä henkilöstön kehittämisessä. Monipuolisessa konsultin työssä toteutat asiakkaidemme henkilöstöön liittyviä projekteja läpi erilaisten toimialojen ja organisaatiotasojen. Itsenäisyyttä, vapautta ja vaikuttavuutta tarjoavan roolin ohella teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa mm. moniammatillisissa palvelutiimeissä. Motivoidut tuloksellisuudesta ja pystyt sekä tunnistamaan asiakkaan tarpeet että kehittämään asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. 


Sinulla on valmiudet toteuttaa erilaisia henkilövalintoihin liittyviä projekteja sekä vahva motivaatio kehittyä HR-konsultoinnin ammattilaisena. Taustasi voi olla toimialamme ohella esimerkiksi vastuullisissa HR-tehtävissä, työ- ja organisaatiopsykologiassa, työterveyshuollossa tai henkilöstön kehittämisessä. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja itseohjautuva, otat vastuun työsi organisoinnista luontaisesti itsellesi. Säilytät energisyytesi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ovat ajoittain tiukkoja. Koulutukseltasi olet psykologi.  


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa voit halutessasi laajentaa osaamistasi esimerkiksi johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä tai suorahaun ammattilaisena. Saat käyttöösi laajat ja modernit arviointimenetelmät ja tutkimustyökalumme tukemaan menestystäsi. Palvelemme liiketoimintalähtöisesti niin pk-yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita kuin pörssiyhtiöitäkin, joten pääset sekä hyödyntämään aiempaa työkokemustasi että oppimaan itse uutta.


Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS:n aluejohtaja Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 15.04.2021 13:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija