Taloushallinnon osaaja / VSV-konserni, Laitila


Kehitämme, rakennamme ja ylläpidämme sähköverkkoa sekä vastaamme katkeamattomasta sähkönjakelusta yhdeksän kunnan alueella Lounais-Suomessa. Tuotamme ja toimitamme ympäristöystävällistä kaukolämpöä Laitilaan, Uuteenkaupunkiin ja Kalantiin. Urakointi- ja asennuspalvelumme tarjoaa luotettavaa sähköurakointia, verkonrakennusta ja kunnossapitoa. Konsernimme liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja energisestä toiminnastamme huolehtii yli 200 energia-alan ammattilaista. vsv.fi

Taloushallinnon osaaja

Taloushallinnon osaajana toimit osana viiden hengen taloustiimiämme ja työskentelet laaja-alaisesti mm. kirjanpidon, raportoinnin ja laskutuksen asioita hoitaen. Työnkuvasi tarkentuu myös osaamisesi, motivaatiosi ja kehittymishalusi mukaan. Suunnittelemme yhdessä vastuualueesi ja saat käyttöösi tarvittavan tuen.

Pidämme tärkeänä omatoimista, aktiivista ja oppimiskykyistä työtapaa. Tässä tehtävässä tarvitset myös palveluhenkisyyttä, tarkkuutta, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi loistavaa tiimiämme Laitilan toimistoomme.

Toivomme, että olet

  • Kirjanpidon osaaja
  • Innostunut taloushallinnon alasta sekä halukas oppimaan aina uutta ja osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti sähköisempää taloushallintoa
  • Rohkea, palveluhenkinen osaaja, jolla on intoa tarttua monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin
  • Ohjelmistojen näppäräsorminen käyttäjä
  • Koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai laskentatoimen tradenomi. Ehdottomia koulutusvaatimuksia meillä ei kuitenkaan ole.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen. Meillä on hyvät työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, mikä näkyy myös henkilöstössämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat VSV-konsernin talousjohtaja Jukka Teinilä 28.4. klo 12-14, puh. 050 336 5255 ja MPS-konsultti Henri Huopalahti 29.4. klo 9–11, puh. 050 406 5944.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 9.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 20.04.2021 13:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija