HR Partner / Teollisuuden Voima Oyj, Eurajoki

TVO tuottaa Olkiluodon ydinvoimalaitoksella noin kuudesosan kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä. Ydinsähkön tuotanto on ilmastoystävällistä – siitä ei synny ilmastonmuutosta kiihdyttäviä päästöjä, joten TVO osallistuu yhteisiin ilmastotalkoisiin merkittävällä tavalla. TVO-konsernissa työskentelee lähes tuhat eri alojen asiantuntijaa. 

Haemme TVO:n HR-organisaation vahvistukseksi monipuolisiin HRM-tehtäviin sinua

HR Partner

Vastuullasi olevan liiketoiminnan HR Partnerina hoidat koko työsuhteen elinkaarta koskevat monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Autat työssäsi esimiehiä henkilöstösuunnittelussa, rekrytoinneissa, palkkauksessa ja palkitsemisessa sekä työkykyjohtamisessa. Lisäksi hoidat vastuualueellasi monipuolisia päivittäisiä henkilöstöasioita. Kehität osaamisalueellasi koko konsernin HR-käytäntöjä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.  Työ on itsenäistä, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin, tukenasi on HR asiantuntijoiden osaava työyhteisö.


Minkälaista henkilöä etsimme?

Sinulla on kehittäjän ja toimeenpanijan asenne. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet tavoiteorien-toituneesti sekä hahmotat, miten yrityksen HR-prosesseja ja työyhteisöä voidaan kehittää. Sinulla on vahva HR-osaaminen sekä kokemusta monipuolisesti HR:n hallinnollisista tehtävistä. Hallitset paikallisen sopimisen menettelyt, työehtosopimusten tulkinnan sekä esimiesten sparrauksen henkilöstöasioissa. Toimit tuloksellisesti yhteistyössä ja olet työyhteisöä energisoiva tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta työntekijöiden, toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden HR-asioista, osaaminen työvuorojärjestelyistä katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen taito. 


Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. TVO tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Olkiluodossa tehdään #hiukkasenparempaaduunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki, parhaiten tavoitat hänet ke 28.4. klo 11.30-13.30 ja ti 4.5. klo 14-16, puh. 020 746 9450.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorille uratori.mps.fi viimeistään 9.5.2021.

Hakuaika alkaa: 23.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Satakunta
Tehtävän taso
Asiantuntija