Psykologikonsultti tai Konsultti / MPS Career Oy, Itä-Suomi

Hyvä johtamistaito ja osaava, motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohtia liiketoiminnan menestykselle. MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani, joka 45 vuoden kokemuksella tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, suorahaun, henkilöarvioinnin ja uraohjauksen lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja oppimisen teknologioihin. Suomessa yli 100 huippuasiantuntijaamme löydät Kuopion, Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista.

Uskomme, että ihmiset ratkaisevat: Because companies are made up of people™.  www.mps.fi 


Etsimme nyt MPS:n Itä-Suomen tiimin vahvistukseksi


Psykologikonsulttia / konsulttia


Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina työelämän ja työurien muutostilanteissa tukien heitä mm. erilaisissa rekrytoinneissa, henkilöarvioinneissa sekä henkilöstön kehittämisessä. Monipuolisessa konsultin työssä toteutat asiakkaidemme henkilöstöön liittyviä projekteja läpi erilaisten toimialojen ja organisaatiotasojen, hyödyntäen joustavasti etä- ja hybridityötä. Itsenäisyyttä, vapautta ja vaikuttavuutta tarjoavan roolin ohella teet tiivistä sekä maanlaajuista yhteistyötä kollegoiden kanssa mm. moniammatillisissa palvelutiimeissä. Vastaat osaltasi asiakassuhteiden rakentamisesta ja asiantuntijapalveluiden myynnistä niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme.  Motivoidut tuloksellisuudesta ja pystyt sekä tunnistamaan asiakkaan tarpeet että kehittämään asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. 

Me MPS:llä olemme asiakaslähtöisiä, aktiivisia ja itseohjautuvia ja otamme luontaisesti vastuun työmme organisoinnista. Etsimmekin tiimiimme nyt kehittymishakuista ja myös kaupallisesti ajattelevaa osaajaa, jolla on valmiudet toteuttaa erilaisia rekrytointiprojekteja sekä vahva motivaatio kehittyä HR-konsultoinnin ammattilaisena. Taustasi voi olla rekrytointitoimialan ohella esimerkiksi vastuullisista HR-tehtävistä, työ- ja organisaatiopsykologiasta, työterveyshuollosta tai henkilöstön kehittämisestä. Odotamme sinulta hyviä verkostoitumistaitoja, vahvaa paikallistuntemusta sekä ylempää korkeakoulututkintoa (esim. PsM, KM, KTM, DI, YAMK). Säilytät energisyytesi ja reagoit nopeasti myös tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ajoittain tiukkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa voit halutessasi laajentaa osaamistasi esimerkiksi suorahaun ammattilaisena tai johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä. Saat käyttöösi laajat ja modernit arviointimenetelmät ja tutkimustyökalumme tukemaan menestystäsi.  Palvelemme liiketoimintalähtöisesti niin pk-yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita kuin pörssiyhtiöitäkin, joten pääset hyödyntämään aiempaa työkokemustasi sekä oppimaan itse uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS:n aluejohtaja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 23.04.2021 12:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Avoin
Tehtävän taso
Asiantuntija