Tekninen asiantuntija (integraatioratkaisut) / DigiFinland Oy

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? Kaipaatko merkityksellistä työtä, jossa pääset omalla panoksellasi vaikuttamaan sote-uudistukseen ja siinä kehitettäviin kansallisiin digipalveluihin? DigiFinland Oy kehittää valtakunnallisia ja monialaisia digitaalisia ratkaisuja. Visionamme on luoda Suomeen vaikuttavia, sujuvia ja yhdenvertaisia julkisia palveluja.


Haemme nyt 

Teknistä asiantuntijaa integraatioratkaisuihin

Teknisenä asiantuntijana vastaat avoimeen lähdekoodiin perustuvan integraatioalustaratkaisun vaiheistetusta kehityksestä ja käyttöönotosta DigiFinlandin monialaisten palveluiden ja yhteentoimivuuden tukena. Toimit yhteistyössä integraatioiden kehitystiimin kanssa. Kehitysvaiheen jälkeen voit mahdollisesti toimia myös kehitettävän integraatioalustaratkaisun tuoteomistajana. 

Me tarjoamme sinulle 

 • Inspiroivan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan kansallisten digipalveluiden käyttöönottoon
 • Laajan verkoston eri alojen ammattilaisia työsi tueksi. 
 • Kannustavan työyhteisön, joka haluaa sinun loistavan työssäsi.  
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. 
 • Työn ja vapaa-ajan yhdistämistä tukevan etätyön hyvillä työsuhde-eduilla.

Me odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa kokemusta avoimeen lähdekoodiin perustuvista integraatioalustaratkaisuista (esim. Apache Camel) 
 • Osaamista ohjelmisto- ja integraatioarkkitehtuureista (mm. mikropalveluarkkitehtuuri, modulaarinen APIen hallinta, DevOps, OpenSource alustaratkaisut, kansalliset ratkaisut kuten Suomi.fi.)
 • Tietojärjestelmäintegraatioiden teknologioiden ja tiedonsiirron standardien hallintaa, mm. WebServices, FTP, SOAP, REST, XML, JSON, JWT, API
 • Aikaisempaa kokemusta kehitysprojektien onnistuneesta läpiviennistä tai tuoteomistajana toimimisesta 
 • Vastuullista, itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja

Olemme vahvassa kehittymisen vaiheessa, joten on tärkeää, että työskentelet tavoitteiden eteen vastuullisesti ja tuloksellisuushakuisesti sekä toimit tehokkaasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toimit sujuvasti sovituissa aikatauluissa muuttuvassa ympäristössä ja pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi. Arvostamme myös julkisen sektorin toimialaosaamista, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien standardiosaaminen (esim. HL7v2-3, HL7 FHIR & Smart-on-FHIR. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan Suomen digitalisoinnin parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 9.5.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hankkeet & kehitys -yksikön johtaja Jenny Vuollet, puh. 050 414 7545 ja MPS-konsultti Aliina Lehtimäki, puh. 020 746 9439. Lisää tietoa meistä löydät: www.digifinland.fi.

Hakuaika alkaa: 26.04.2021 13:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija