Järjestelmäasiantuntija / Suomen Erillisverkot -konserni, Jyväskylä

Suomen Erillisverkot -konserni hakee


Järjestelmäasiantuntijaa


Haemme Jyväskylän toimipisteeseen järjestelmäasiantuntijaa tietoliikennetapahtumien ja asiakastoimitusten hallintaan. Tehtävässä operoidaan tietoliikennelaitteita, palomuureja ja kyberturvallisuustyökaluja. Myös IP-puhelimet kuuluvat toimituksiimme.

Oman kehittymisen ja kokemuksen myötä pääset osallistumaan myös suunnittelu- ja kehitystehtäviin.

Koulutamme sinut tehtävään, joten voit olla myös valmistumassa oleva ICT-alaa opiskeleva henkilö. Tarvittaessa voimme tarjota opiskeluun liittyvän lopputyötehtävän.

Odotamme sinulta osaamista tai kiinnostusta seuraavilta tietoliikenteen osa-alueilta:

  • IP-/MPLS-verkkoteknologiat
  • IP-verkkojen suojaus, palomuuritekniikat
  • Työtehtävään soveltuvaa koulutusta (ins.AMK) tai vastaavaa työkokemusta
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Soveltuvuutta ryhmätyöhön ja yksin työskentelyyn

Lisäksi eduksi katsotaan

  • Mobiiliverkon tietoturvan ja tiedon suojauksen ymmärrys
  • ITIL-prosessien tuntemusta
  • Työkokemusta järjestelmähallintatehtävistä

Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka ja johdonmukainen tiimipelaaja. Saat suoritettua tehtäväsi loppuun ja olet valmis kehittämään osaamistasi sekä tarttumaan myös uusiin haasteisiin. Hallitset hyvin asiakokonaisuuksia ja tarvittaessa pystyt myös dokumentoimaan. Ongelmien ratkaisu kiinnostaa sinua.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. 

Erillisverkot tukee tarvittaessa valittavan henkilön osaamisen kehittämistä tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi. Kerro hakemuksessa, mikäli sinulla on muuta osaamista, jonka katsot tehtävän kannalta eduksi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilö turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla "Järjestelmäasiantuntija" 10.5.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen: rekry@erillisverkot.fi.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

@erillisverkot

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija