Myyntipäällikkö / Doka Finland

Doka Finland Oy on vuonna 1996 perustettu Euroopan johtavan muottivalmistajan Doka GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Doka toimii yli 70 maassa ja sillä on yli 160 toimipistettä ympäri maailmaa. Yhtiön toiminnan painopiste on DOKA-betonointimuottikaluston vuokraus ja myynti. Muottien lisäksi yhtiö myy mm. THERMOX-lämmittimiä ja muita rakennuskoneita. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli n. 20 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 60 henkilöä. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Vihdissä. Lisäksi yhtiöllämme on toimipisteet Oulussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa sekä Hämeenlinnassa.


Toimintamme kehittyessä haemme pääkaupunkiseudulle rakennusalaa ymmärtävää

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

myymään ja markkinoimaan tuotteitamme ja ratkaisujamme rakennusalan asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu itsenäinen, tulosvastuullinen myyntityö ja vastuu nimetyistä asiakkuuksista. Tehtävässä korostuu aktiivinen työskentelytapa sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot asiakkaiden ja muiden sidosryhmien välillä.

Tarjoamme kattavan perehdyttämisen ja koulutuksen, mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset edut.

Odotamme Sinulta:

  • rakennusalan- tai muu tekninen koulutus (esim. AMK Insinööri, Rakennusmestari)
  • vankkaa kokemusta ja osaamista rakennusalasta
  • kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
  • myynti- ja neuvottelutaitoja erityisesti ratkaisumyynnin näkökulmasta
  • tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta ja kykyä toimia ryhmän jäsenenä.

Tiedät mitkä asiat ratkaisevat yritysasiakkaan luottamuksen voittamisessa ja asiakassuhteen ylläpidossa. Olet halukas saamaan tuloksia aikaan, sekä taitava rakentamaan yhteistyötä erilaisten henkilöiden kanssa. Kommunikoit selkeästi ja osaat kuunnella asiakasta saadaksesi selkeän kokonaiskuvan. Englannin kielen osaaminen on etu.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen MPS Uratorilla, uratori.mps.fi­ viimeistään 16.5.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n seniorikonsultti Tapio Kivikangas p. 020 746 9456 sekä Doka Finland Oy:n myyntijohtaja Olli Inkinen p. 040 7223967

Hakuaika alkaa: 27.04.2021 10:00Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies