Laskuttaja / Vaasan Sähkö Oy

Me Vaasan Sähköllä olemme päättäneet, että jokainen merkittävä investointi tehdään puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Haemme joukkoomme nyt sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista, Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat konsernimme arvot. Tunnistathan myös itsesi niistä?  

Onko energia intohimosi? Haemme nyt joukkoomme 

Laskuttajaa 

Oletko tarkka yksityiskohdista ja nautitko hyvän asiakaskokemuksen luomisesta? Nyt tarvitsemme laskutus- ja luotonvalvonta tiimiin huipputekijän, joka tulee toimimaan päivittäisen laskutustyön parissa. Olet tekemisissä sekä ulkoisten, että sisäisten asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa puhelimitse, sähköpostin välityksellä sekä kasvokkain. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, vuorovaikutustaitoja sekä laskutustyön tuntemusta. Tässä roolissa reipasotteinen tekijä pääsee luomaan erinomaisen alun uralle vastuullisuutta, rohkeaa uudistumista ja yhdessä onnistumista arvostavassa konsernissa.

Tiimissämme on tällä hetkellä käynnissä useita kehityshankkeita, joiden avulla pystymme jatkossa entistä paremmin tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme. Hankkeiden käynnissä olon ajaksi tarvitsemme joukkoomme osaavan ja luotettavan tekijän hoitamaan päivittäistä laskutustamme – se olet juuri sinä!  Meidän rennossa tiimissämme haluamme rakentaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja toivomme, että sinusta huokuu aito halu auttaa. Haastavissakin tilanteissa säilytät asiakaspalveluhenkisyytesi ja ratkaisukeskeisyytesi, ja pystyt kääntämään hankalatkin tilanteet voitoksi. Tiimin jäsenenä saat haastavan ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset onnistumaan yhdessä muiden kanssa.  

Tehtävässä menestymistä tukevat erityisesti kiinnostuksesi laskutusta kohtaan, halusi oppia uutta sekä vahvat yhteistyötaidot. Päivittäiset tehtäväsi koostuvat mm. laskutusajoista, aineistojen tarkastamisesta, laskutusneuvonnasta sekä hyvityslaskujen käsittelystä. Olet siis oma-aloitteinen ja tarkka työssäsi, sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävän menestyksellistä hoitoa edesauttavat kaupallinen koulutus ja kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Edellytämme hyvää IT-osaamista ja halua oppia käyttämään uusia järjestelmiä sekä kiinnostusta ymmärtää prosesseja järjestelmäympäristössä. Toimit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Arvostamme etenkin arjen työssä näkyvää innostustasi ja motivaatiotasi, joten voit olla tuore tulokas tai rautainen ammattilainen. Tärkeintä kuitenkin on, että sinusta löytyy positiivista asennetta.  

Jos siis juuri nyt mietit, miten saisit urallesi mahtavan alun, tai mitä uutta työympäristön vaihtelu voisi tuoda, niin älä mieti enää!  Hae heti, sillä rekrytoimme sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen 31.3. 2022 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan. Tule mukaan osaavaan joukkoomme! 

Jäikö jokin vielä askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja sinulle antaa tuleva esihenkilösi Katarina Norrgård, puh. 040 480 5954 tai katarina.norrgard@vaasansahko.fi sekä MPS-konsultti Aliina Lehtimäki, puh. 020 746 9439.

Hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi 14.5. mennessä. 

Hakuaika alkaa: 30.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 14.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus