Psykologikonsultti/MPS Career Oy

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut henkilöstön ja johtamisen kehittämiseen, uravalmennuksiin sekä verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Kuopion, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista.  www.mps.fi

Toimintamme kasvaessa haemme

Psykologikonsultteja

Voit työllistyä meille kokoaikaisesti tai toimia yrittäjämäisesti yhteistyökumppaninamme omien mahdollisuuksiesi mukaan. Työ on joustavaa ja monikanavaista, voit tehdä sitä lähes mistä päin Suomea tahansa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja Kuopiossa. 

Toimit asiakasorganisaatioidemme yhteistyökumppanina työelämän ja työurien muutostilanteissa. Päätehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointiprojekteja, mutta tämän lisäksi tuet asiakkaitamme mm. erilaisissa rekrytoinneissa sekä henkilöstön kehittämisessä. Monipuolisessa konsultin työssä toteutat asiakkaidemme henkilöstöön liittyviä projekteja läpi erilaisten toimialojen ja organisaatiotasojen. Itsenäisyyttä, vapautta ja vaikuttavuutta tarjoavan roolin ohella teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa mm. moniammatillisissa palvelutiimeissä. Motivoidut tuloksellisuudesta ja pystyt sekä tunnistamaan asiakkaan tarpeet että kehittämään asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. 

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus henkilöarvioinneista sekä vahva motivaatio kehittyä HR-konsultoinnin ammattilaisena. Taustasi voi olla toimialamme ohella esimerkiksi vastuullisissa HR-tehtävissä, työ- ja organisaatiopsykologiassa, työterveyshuollossa tai henkilöstön kehittämisessä. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja itseohjautuva, otat vastuun työsi organisoinnista luontaisesti itsellesi. Säilytät energisyytesi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ovat ajoittain tiukkoja. Koulutukseltasi olet psykologi.  

MPS:llä pääset osaksi sisäistä psykologi-foorumia, jossa saat tukea työhösi sekä eväitä ammatilliseen kasvuun psykologina. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa voit halutessasi laajentaa osaamistasi esimerkiksi johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä tai suorahaun ammattilaisena. Saat käyttöösi laajat ja modernit arviointimenetelmät ja tutkimustyökalumme tukemaan menestystäsi. Palvelemme liiketoimintalähtöisesti niin pk-yrityksiä, julkishallinnon organisaatioita kuin pörssiyhtiöitäkin, joten pääset sekä hyödyntämään aiempaa työkokemustasi että oppimaan itse uutta.

Voit tutustua MPS:n psykologikonsultin työhön myös Vaasan konsulttimme Daniel Särsin haastattelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS:n HR Manager Marko Viitikko, puh. 040 777 5191. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 03.05.2021 08:00Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Tehtävän taso
Asiantuntija