Toimitusjohtaja / Tarrax Oy, Naantali


Tarrax Oy on joustava ja innovatiivinen tuotemerkintään ja etiketöintiratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut painotalo. Naantalissa sijaitseva yrityksemme on palvellut asiakkaitamme lähes 30 vuoden ajan. Asiakaskuntamme koostuu sadoista eri kokoisista kotimaisista yrityksistä kansainvälisiin toimijoihin. Taloudestamme olemme aina huolehtineet. Luotettavuus ja täsmällisyys ovat keskeisiä periaatteitamme, huomioimme myös ympäristön toiminnassamme. Lue lisää yrityksestämme ja toimintatavoistamme www.tarrax.fi/yritys

Etsimme sinua

Toimitusjohtaja

Vastaat yrityksen johtamisesta ja sen kehittämisestä. Johdat noin 20 ammattilaisen tiimiä, jotka palvelevat kanssasi laaja-alaista asiakaskuntaamme. Jaat arvomme ja sitoudut vahvistamaan asemaamme asiakkaidemme ja toimittajiemme luotettuna yhteistyökumppanina. Edistät laadukkaiden sekä lisäarvoa tuottavia ratkaisujen löytymistä tunnistamiimme asiakashaasteisiin.

Sinulla on vahva osaaminen ratkaisumyynnistä ja numeroilla osoitettavaa näyttöä liiketoiminnan kasvattamisesta. Arvostamme johtamiskokemusta valmistavasta teollisuudesta, pakkaus- ja painoalan tuntemus on eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot luoda tarvittavat verkostot eri sidosryhmiin. Henkilönä olet määrätietoinen ja taitava ihmisjohtaja innostaen henkilöstön hyviin työtuloksiin. Toivomme lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja vakaan yrityksen, joka kehittää ratkaisut yhdessä asiakkaiden kanssa. Saat tueksesi osaavan tiimimme ja mahdollisuuden rakentaa uraasi pitkäjänteisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultti Tomi Välimäki 040 5627324, hänet tavoitat parhaiten tiistaina 4.5. klo 14-17 ja tiistaina 11.5., sekä Tarrax Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Haapaniemi 0500 536763. 

Jätä hakemuksesi 17.5. mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja hakemuskirjeesi.

Hakuaika alkaa: 30.04.2021 14:00Hakuaika päättyy: 17.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Varsinais-Suomi
Tehtävän taso
Johto