Tuotannon työnjohtaja / Aromtech Oy, Tornio


Aromtech Oy on menestynyt, yli 20 vuotta Torniossa toiminut pk-yritys, joka työllistää n. 30 henkilöä. Päätoimialat ovat terveystuotteet ihmisille ja lemmikeille, kosmetiikan raaka-aineet sekä sopimusvalmistus. Yritys toimii monipaikkaisesti sekä Tornion tehtaalta että eri puolilta Etelä-Suomea käsin. Aromtech on maailmassa yksi johtavista marjaöljyjen hyödyntäjistä ja noin 80% tuotteista menee vientiin. Tuotannossa käytetään ylikriittistä CO2-uuttoteknologiaa, joka on ympäristöystävällinen liuotinvapaa menetelmä. Yritys on mukana ilmastositoumusohjelmassa, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

Haemme Tornion tehtaalle monitaitoista käytännön ammattilaista!

Tuotannon työnjohtaja

Tehtävässäsi toimit prosessinhoitajien esimiehenä. Vastaat Tornion tehtaan tuotannon päivittäisen työn ohjaamisesta ja tuotannon sujuvuudesta yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtäviisi sisältyy kunnossapitovastaavan tehtävät; huolehdit huoltosuunnitelmien ylläpidosta ja toteutumisesta käytännössä.  

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä prosessiteollisuudesta.  Tehtävässä hyödyt kunnossapidon osaamisesta, aikaisemmasta esimieskokemuksesta sekä ymmärrät laatujärjestelmien vaatimuksia. Toimit sujuvassa yhteistyössä muiden kanssa, olet organisointikykyinen ja laadukas työnjälki on sinulle tärkeää. Olet jämäkkä ja systemaattinen, kiinnostunut oppimaan uutta, sekä pureutumaan innovatiiviseen ja korkealaatuiseen uuttoprosessiin. Koulutukseltasi olet insinööri AMK tai muu tekniikan ammattilainen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän nopeasti kehittyvässä ja kansainvälisessä alan edelläkävijäyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä. Aromtech tukee työntekijöidensä hyvinvointia mm. laajan terveysturvan, työsuhde pyöräedun sekä liikunta- ja kulttuurietujen muodossa.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultti Riikka Vaaraniemi, puh. 020 746 9431 ja Aromtechin tuotantoinsinööri Mikko Karekivi, puh. 040 837 4771 klo 12-15 tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 20.6.2021 mennessä hakupainikkeen kautta.

Hakuaika alkaa: 26.05.2021 14:00Hakuaika päättyy: 20.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Lappi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies
Yrityksen toimiala