Senior Accountant / BestDrive Finland Oy, Espoo


BestDrive Finland Oy on saksalaiseen Continental AG-emoyhtiöön kuuluvan Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö Suomessa. Toimimme 15 liikkeellämme eteläisessä Suomessa kattavalla tuote- ja palveluvalikoimalla. Kevyen kaluston rengas- ja autohuoltopalveluiden lisäksi tarjoamme myös raskaan kaluston palveluita. Toiminta-ajatuksemme mukaisesti tarjoamme autoilijoille kattavat palvelut saman katon alta useimmissa liikkeissämme, huippukoulutetun ja palvelualttiin 70 henkilömme toimesta liikevaihdon ollessa n. 11,5 miljoonaa euroa 2020. www.bestdrive.fi.

Vuonna 1871 perustetun Continental AG-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 37,7 miljardia euroa ja henkilöstön määrä yli 230 000 58 eri maassa. Teknologiajohtajien joukkoon kuuluvana rengasvalmistajana Continental tarjoaa laajan tuotevalikoiman henkilöautoille, hyötyajoneuvoille, erikoisajoneuvoille ja kaksipyöräisille. Suomessa yritys on toiminut jo vuodesta 1976. www.continental.fi.

Olisitko sinä uusi

kehittämishenkinen ja yhteistyökykyinen

SENIOR ACCOUNTANT

Vastaat tässä tärkeässä roolissa BestDrive Finland Oy:n kirjanpidosta ja siihen kuuluvasta raportoinnista. Tuet organisaatiota ulkoiseen laskentaan liittyvissä kysymyksissä ja osallistut budjetointiin. Varmistat, että talouden prosesseihin liittyvä data on täsmällistä ja saatavilla oikea-aikaisesti. Olet kiinnostunut digitalisaation mahdollisuuksista ja osallistut mielelläsi niin raportoinnin ja järjestelmienkin kehittämiseen kuin konserninlaajuisten muutosten laadukkaaseen implementointiin paikallisesti. Raportoit tässä roolissa Business Controller, Finance & Controlling Team Lead:lle.

Olet itseohjautuva alasi ammattilainen, jolle toimiminen muiden kanssa osana kansainvälistä työyhteisöä on mieluisaa ja uuden teknologian hyödyntäminen luontevaa. Otat omistajuutta vastuualueestasi, työskentelet joustavasti ja omaat läpivientikyvykkyyttä. Teet tarkkuutta vaativaa työtäsi laadukkaasti, mutta näet metsän puilta.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset

  • vähintään 3-5 vuotta kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Arvostamme kokemusta IFRS:stä ja kansainvälisessä ympäristössä työskentelystä. Vero-osaaminen katsotaan eduksi.
  • soveltuvan kaupallisen koulutuksen
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä IT-taitoja (erityisesti MS Excel ja SAP) sekä halua kehittää omia ja organisaation digitaalisia valmiuksia
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin kansainvälisessä ja dynaamisessa ympäristössä. BestDrive Finland on kasvuyritys ison konsernin sisällä, joten meillä on mahdollisuus tehdä työtä monipuolisesti ja kasvaa asiantuntijana yhdessä organisaation kanssa.

Kiinnostuitko? Jos jokin asia mietityttää, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Business Controller, Finance & Controlling Team Lead Niklas Luoma, tel. +358 50 381 4823 ke 16.6. klo 10-14 ajankohta sekä MPS-konsultit Johanna Leskinen ma 14.6. klo 14:00-15:00 puh. +358 20 746 9406 ja Liisa Kirjavainen to 17.6. klo 9-10:30 puh. +358 20 746 9423.

Hae paikkaa viimeistään 20.6. hakupainikkeen kautta MPS Uratorilla (uratori.mps.fi).

Hakuaika alkaa: 26.05.2021 15:00Hakuaika päättyy: 20.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija
Tehtävän tyyppi