Markkinointi- ja viestintäpäällikkö / Oulun Teatteri

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. 

Etsimme Sinua, osaava ja idearikas


MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ


Vastaat markkinoinnin ja viestinnän onnistumisesta ja kehittymisestä sekä olet osana johtoryhmää. Toimit asiantuntijatiimin esimiehenä ja pääset yhdessä heidän kanssa toteuttamaan ja ideoimaan uutta kasvua sekä Oulun Teatterin näkyvyyttä. Olemme juuri päivittäneet strategiamme, joka toimii suuntaviittana kohti tunnetumpaa ja menestyksekkäämpää tekemistä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta tuloksellisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Sinulla on näkemystä myynnillisen näkyvyyden ja eri kohderyhmien tavoitettavuudesta sekä vahvaa innostusta tehdä Oulun teatteria tunnetuksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tekevää ja vastuullista otetta työskennellä yksin ja yhdessä.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Vastaat teatterin brändityöstä ja strategiasta yhdessä talon johdon kanssa
  • Suunnittelet, johdat ja toteutat talon viestintää, markkinointia ja myyntiä yhdessä toimitusjohtajan ja muun tiimin kanssa
  • Vastaat teatterin kumppanuuksista ja sidosryhmätyöskentelystä sekä edustus- ja esittelytehtävistä yhdessä talon johdon kanssa 
  • Vastaat yleisötyön kehittämisestä yhdessä yleisötyöntekijän kanssa
  • Toimit esihenkilönä markkinoinnin ja myynnin –osastolla

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Minna Moilanen, puh. 040 8496215, minna.moilanen@mps.fi tai Oulun teatterin toimitusjohtaja Anu-Maarit Moilanen 044-7037010, to 3.6. klo 13.30-15, 7.6. klo 9.30-10.30 ja ke 9.6. klo 10-11.30.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.6.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 28.05.2021 16:00Hakuaika päättyy: 16.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies