Toiminnanjohtaja / Ahjolan Setlementti ry, Tampere

Ahjolan Setlementti ry on vuonna 1929 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, joka järjestää opinto- ja harrastusmahdollisuuksia sekä muuta ohjattua toimintaa kaikenikäisille ihmisille Tampereen alueella. Ylläpidämme Suomen suurinta yksityistä kansalaisopistoa ja teemme merkittävästi lapsi-, nuoriso- ja perhetyötä. Ahjolan tehtävänä on edistää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä tukea ihmisten kehittymistä ja vuorovaikutusta. Meitä on noin 80 kokopäiväistä tekijää ja 350 tuntiopettajaa sekä palvelemme yli 20000 asiakasta vuodessa. Katso lisää www.ahjola.fi.

Edeltäjän eläköityessä haemme kehityshakuista ja verkostoituvaa

TOIMINNANJOHTAJAA

viemään 90-vuotiasta yhdistystämme seuraavalle tasolle.    

Tehtävässäsi vastaat setlementin toiminnan, talouden, kiinteistöjen sekä henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on kykyä löytää uudenlaisia toimintamuotoja ja yhteistyömalleja, jotka tukevat toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Toimit myös aktiivisena yhteiskunnallisen keskustelun avaajana, laaja-alaisena verkottujana sekä kumppanuuksiemme kehittäjänä. Edistät organisaatiomme yhteisöllisyyttä valmentavan johtamisen keinoin sekä luotsaat henkilöstöämme kohti uudistumista, samalla perinteitä kunnioittaen. Annat myös vahvan panoksesi sisäiseen ja ulkoisen viestintään sekä markkinointiin. Raportoit suoraan Ahjolan Setlementti ry:n hallitukselle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempia näyttöjä tavoitteellisesta johtamisesta ja organisaation / palvelujen kehittämisestä. Pystyt hyödyntämään verkostojesi potentiaalin yhteiseen käyttöön. Olet taitava henkilöstöjohtaja, joka löytää muiden vahvuudet ja osoittaa osallistavaa johtamistapaa. Pystyt omalla draivillasi ja kehityshakuisuudellasi innostamaan luontevalla tavalla muut mukaan. Painetilanteissa osoitat ratkaisuhakuisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä tilanteiden hallintaa. Pystyt liikkumaan joustavasti niin laajempien strategisten kysymysten kuin operatiivistenkin rutiinitehtävien välillä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme upean mahdollisuuden perinteikkäässä organisaatiossa, joka on alallaan merkittävä ja arvostettu toimija. Tehtävässä pääset kehittämään uutta ja vahvistamaan toimintamme yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Olemme yleishyödyllinen toimija, jonka vahva arvopohja tuo työhösi merkityksellisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ahjolan Setlementti ry:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Rautiainen puh. 050 522 4004 to 10.6. ja ke 16.6. klo 15-16 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ma 7.6. ja ti 15.6. klo 15-16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si osoitteessa uratori.mps.fi 17.6.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 01.06.2021 15:00Hakuaika päättyy: 17.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Johto