Kunnanjohtaja / Ranuan kunta


Ranua on vireä 3800 asukkaan kunta keskellä kauneinta Etelä-Lappia. Kasvuhakuisessa kunnassa arvostetaan osaamista sekä ahkeruutta. Yhteistyöverkostot ja sijainti innostavat yrityksiä ja yhteisöjä menestymään. Luonto ja ilmapiiri tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Hyvinvointi, elinvoimaisuus sekä verkostoitunut yritystoiminta ovat keskeinen osa Ranuan kunnan päämääriä. Kunnassa sijaitsee arktinen eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.
Lisätietoja: 
www.ranua.fi

Rohkea Ranua hakee uudistushenkistä

Kunnanjohtajaa

Edellisen kunnanjohtajan jäädessä eläkkeelle haemme nyt kunta-alaa tuntevaa johtajaa, joka on kiinnostunut pohjoisen kunnan kasvusta ja kehityksestä. Sinulle on tärkeää tehdä asioita yhdessä ja verkostoitua alan osaajien kanssa. Sinussa on myös rohkeutta, kestävyyttä, palvelualttiutta ja oikeudenmukaisuutta.

Haluamme jatkaa kehittymistä ja uudistumista kohti elinvoimaisempaa ja kansainvälisesti tunnettua kuntaa. Jokaisen kuntalaisen hyvinvointi ja luonto ovat meille myös arvokas perusta, joita vaalimme.

Voimassa olevan valtuuston päätöksen mukaan kunnanjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys kunnallishallinnossa ja -taloudessa. Lisäksi arvostetaan johtamistaitoa, yhteistyökykyä, verkostotyön osaamista ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Mitä uutta Sinulla olisi meille tarjota? Tartutaanko yhdessä toimeen ja innostutaan maailman ja toimintaympäristön muutoksista?

Virka täytetään 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemus liitteineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 20.6.2021 mennessä www.kuntarekry.fi.   Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Veli-Antti Vasela, puh. 0400 294 433, veli-antti.vasela@mps.fi sekä Ranuan kunnanhallituksen puheenjohtaja Hannu Kuukasjärvi, puh. 040 721 3896.

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Lappi
Tehtävän taso
Johto
Tehtävän tyyppi
Yrityksen toimiala