Medical Advisor / MSL / AbbVie Oy, Helsinki

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Toukokuussa 2020 toteutuneen yritysoston myötä Allergan-yhtiöstä tuli osa AbbVietä. AbbVie on sitoutunut kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida edistyksellisiä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä. AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 90 ammattilaista Suomessa ja uusi toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, neurologia, virologia ja silmäsairaudet sekä Allergan Aesthetics -tuotteet. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Nyt etsimme Lääketieteelliselle osastollemme sinua asiakaslähtöinen

MEDICAL ADVISOR / MSL

Vastuullasi on toimia reumasairauksien terapia-alueen lääketieteellisenä asiantuntijana.

Tehtävässä on vahva painotus asiakasrajapintaan: olet tiiviissä keskusteluyhteydessä asiakkaidemme kanssa ja olet proaktiivinen yhteistyön rakentaja. Pysyt alan tuoreimman tiedon tasalla seuraamalla tieteellisiä julkaisuja sekä osallistumalla kongresseihin ja seminaareihin. Jaat aktiivisesti tietoa tuoreesta tutkimustiedosta ja trendeistä vastuualueellasi sekä ulkoisille että sisäisille asiakkaille. Ymmärrät modernin Medical Affairs -työskentelyn periaatteet ja olet halukas rakentamaan uusia yhteistyötapoja sekä kehittämään itseäsi ja tiimisi toimintaa alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä lääketieteellisen osaston kollegojesi, myynti- ja markkinointiosaston, Market Accessin ja viestinnän kanssa. Raportoit Immunologian Medical Managerille.

Odotamme sinulta kokemusta lääkealalta sekä jatkuvasti muuttuvan lääkealan ja terveydenhuollon ympäristön tuntemusta. Tehtävä edellyttää lääketieteellistä, luonnontieteellistä tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Taustaltasi voit olla esimerkiksi lääkäri, proviisori tai biotieteiden asiantuntija. Tieteellinen jatkokoulutus, kokemus vastaavista tehtävistä sekä reumasairauksien tuntemus on tehtävässä eduksi. Itsenäisen ja ennakkoluulottoman työskentelyn ohella tarvitset vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta toimia matriisiorganisaatiossa. Nautit yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja olet luova ongelmien ratkaisija. Oleellisen tiedon hahmottaminen ja sen soveltaminen potilaiden, terveydenhuollon ja AbbVien yhteiseksi hyväksi on työssä keskeistä. Tiedon selkeä ja ymmärrettävä kommunikointi sekä suomeksi että englanniksi mahdollistavat työssä menestymisen. Olet kiinnostunut työskentelemään kaupallisessa ympäristössä ja vaikuttamaan potilaiden hoitoon yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Olet parhaimmillasi uusien mahdollisuuksien edessä.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Tueksesi saat osaavat kollegat ja hyvinvoivan, dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Medical Manager Jaakko Aaltonen 15.6.2021 klo 12-14 ja 16.6.2021 klo 12-14, puh. 050-5977654. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.6.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 02.06.2021 08:00Hakuaika päättyy: 16.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija