Kehityspäällikkö / Vaasan Sähkö, Vaasa


Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Meille on tärkeää tehdä ilmastoteoista mahdollisimman yksinkertaisia asiakkaillemme. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme uusilla tuotteilla ja palveluilla, jotka mahdollistavat pienemmän hiilijalanjäljen. Haemme joukkoomme nyt sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista.  


Haemme idearikasta ja aktiivista 

kehityspäällikköä 

hyödyntämään vahvoja projektinhallintataitojaan uusien liiketoimintamallien ja palvelujen synnyttämiseen. 

Nopeasti kehittyvä alamme tarjoaa erinomaiset puitteet tuote- ja palvelukonseptien luomisesta innostuvalle energia-alan huippuosaajalle. Kehitystiimin vetäjänä pääset avainpaikalta vaikuttamaan Vaasan Sähkön menestymiseen. Rohkealla ja positiivisella asenteella saat taitavasti muutkin innostumaan haastavista tavoitteista tuoden sujuvuutta uusien teknologioiden ja toimintamallien implementointiin. Tällä hetkellä keskeisiä kehitysprojekteja ovat sähköautojen latauspalvelujen tuotteistaminen sekä energian optimointiin ja kulutusjoustoon liittyvä palvelumuotoilu. Työssäsi lähdet avoimin mielin tunnistamaan tekniikkaan, asiakaslähtöisyyteen sekä kannattavuuteen liittyviä mahdollisuuksia ja arvostamme erityisesti käytännönläheistä otettasi projektien läpiviennissä.  

Yhdessä tekeminen on meille tärkeää ja näkyy tässä tehtävässä tiiviinä yhteistyönä energiaklusterissa toimivien yhteistyökumppaneiden sekä konsernin sisäisten sidosryhmien kanssa. Laajemmin katsottuna meillä on merkittävä rooli yhteiskunnan kehityksen mahdollistajana, joten olethan tästä yhtä innostunut kuin me olemme. Olet aktiivinen verkostoituja ja rakennat positiivisia yhteistyösuhteita. Lisäksi sinulle on ominaista toimia pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti. Olet utelias, proaktiivinen ja tuloshakuinen. Työssäsi hyödyt vahvasta kielitaidosta ja tarvittaessa kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. 

Sinulla on tekninen tai kauppatieteellinen koulutus (DI, insinööri, KTM). Edellytämme aikaisempaa työkokemusta tuotekehityksestä, palvelumuotoilusta sekä projektien hallinnasta ja niiden johtamisesta. Arjen työssä kykysi hahmottaa kokonaisuuksia tuo systemaattisuutta päätöksentekoon. Toivomme myös taitoa selkeään ja vakuuttavaan viestintään. Pienen tiimin vetäjänä hyödyt aikaisemmasta kokemuksestasi kannustavana ja rohkaisevana esihenkilönä. Omien ja tiimiläisten vahvuuksien perusteella osaat ohjata tekemistä kokonaisuutena kohti yhteisiä tavoitteita. 

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Tarjoamme sinulle sopivasti haastetta sekä motivoivan ja positiivisen työyhteisön. Annamme hyvän perehdytyksen ja pystymme tarkentamaan tehtävänkuvaa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Kannustamme henkilökuntaamme kehittymään ammatillisesti ja tuemme tätä tarjoamalla laajan tehtävänkuvan sekä mahdollisuuksia osallistua koulutuksiin matkan varrella. Panostamme aktiivisesti työhyvinvointiin, ja etätyömallimme tuo joustavuutta työn suorittamiseen. Meille yhdessä tekeminen tarkoittaa myös turvallisia kasvokkaisia tapaamisia, joten tulethan mielellään myös merinäköalan tarjoavalle toimistollemme tekemään työtä huippujengimme kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Hans-Alexander Öst 9.6. klo 9–12 ja 18.6. klo 9–11 puh. 040 0463627 sekä MPS-konsultti Daniel Särs 11.6. klo 9–10 ja 15.6. klo 9–10. puh. 041 435 5035 (myös WhatsApp) tai daniel.sars@mps.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 20.6.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 06.06.2021 06:00Hakuaika päättyy: 20.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies