Graafikko pakkausten ulkoasusuunnitteluun / Tammer Brands Oy, Tampere


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista, ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt pakkausten ulkoasusuunnitteluun sinua

Graafikko

Toimit merkityksellisissä markkinointitehtävissä huolehtien useamman tuotemerkkimme pakkausten ulkoasusuunnittelusta ja toteutuksesta valmiiden pakkausrakennesuunnitelmien päälle. Ymmärrät brändityön merkityksen, ja viet sitä eteenpäin kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella työotteella. Toimit arvojemme mukaisesti – olet uudistuva ja kuluttajalähtöinen. Vahva markkinointiosaamisesi ja kaupallinen näkemyksesi pääsevät oikeuksiinsa monissa mielenkiintoisissa tuotemerkkien ja pakkauksien ulkoasusuunnittelussa. 

Työskentelytyyliltäsi olet innostunut, yhteistyökykyinen ja huolellisesti tavoitteisiin sitoutuva. Kestät tarvittaessa kiirettä, ja pystyt huolehtimaan useiden asioiden tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti useiden sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta järjestelmällistä työskentelyä, markkinointiviestinnän tuntemusta ja hyvää projektinhallintaa. Pakkausten ulkoasusuunnittelussa tarvitaan lisäksi hyvää hahmotuskykyä. Teet aktiivista yhteistyötä hankintaosaston, kuvaussuunnittelijoiden ja studiomme kanssa ja olet osa kymmenhenkistä markkinointitiimiämme. Työpisteesi sijaitsee Tampereella.

Toivomme sinulta vahvaa graafisen työn kokemusta ja katsomme vahvasti eduksi aikaisemman kokemuksen kuluttajatuotteiden pakkausten ulkoasusuunnittelusta. Tehtävässä työskentely edellyttää kaupallista näkemystä, sujuvaa kaupallisten pakkaustekstien tuottamiskykyä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä on hyödyksi, että seuraat aktiivisesti kuluttajamarkkinointia ja olet kiinnostunut erilaisista tuotteista. Järjestelmien ja työkalujen osalta edellytämme M365 käyttötaitoja sekä Adoben Illustrator-, Photoshop-, InDesign- ja Acrobat-ohjelmistojen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tartu siis mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.6. klo 10-11 ja 15.6.2021 klo 15-16 Tammer Brands Oy:n markkinointipäällikkö Piia Grönroos, puh. 041 503 6394 sekä muina aikoina myös MPS:n rekrytointikonsultti Noora Welling, puh. 020 7469 509.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.6.2021 osoitteessa uratori.mps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakuaika alkaa: 03.06.2021 08:00Hakuaika päättyy: 17.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Muu