Myyntipäällikkö / Leden Group

Leden Group Oy on neljän tuotannollista toimintaa harjoittavan yrityksen yhteenliittymä, joka syntyi, kun virolainen Favor AS, sekä suomalaiset Ojala Group, Lasercomp ja sen tytäryhtiö Celermec yhdistyivät täyden palvelun sopimusvalmistajaksi. Leden Group palvelee asiakkaitaan ohutlevy- ja kisko-osamekaniikassa, koneistuksessa ja kokoonpanossa. Lisäksi asiakkaita tuetaan muun muassa tuotannollistamisessa, logistiikassa ja tuotetiedon hallinnassa. Yhtiöllä on myös teräspalvelukeskus ja omaa profiilituotantoa. Yhtiön liikevaihto viime vuoden luvuin on n. 70 m€ ja henkilökunnan määrä 470.

Leden Group haluaa asiakkaidensa kokevan, että kattavat tuotantopalvelut, koko prosessin syvä osaaminen ja älykkäät lisäarvopalvelut tekevät Leden Groupista Itämeren inspiroivimman sopimusvalmistajan.

Leden Group Oy hakee Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille ja uusien asiakkuuksien luomiseen keskittyvää

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi kasvavaa ja vahvaa ammattilaisten joukkoa.

Olet hankkinut kokemusta mielellään teollisuuden sopimusvalmistuksen parissa myynnin tai muissa asiakasrajapinnan tehtävissä ja tunnet nimenomaan aktiivisen ja itsenäisen kentällä tapahtuvan asiakastyön omaksi alueeksesi. Sinulla on tekninen koulutus ja englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi. Asuinpaikastasi on joustavat kulkuyhteydet ja sinulla on valmiutta matkustaa.

Saat itsenäisen ja vastuullisen tehtävän sekä myytäväksi laadukkaan asiakastarpeeseen sopivan kokonaisjärjestelmän. Tukenasi on koko se vahva osaaminen ja kokemus, joka organisaatiolle on vuosien mittaan kertynyt. 

Lisätietoja antavat Leden Groupista Pertti Haataja p. 050 5512 639 ja Juha Heikkinen 040 1882 376 sekä MPS-konsultti Seppo Kangas p. 0400 206 587, seppo.kangas@mps.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 21.06.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 04.06.2021 15:00Hakuaika päättyy: 21.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Avoin
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies