Tuotekehitysinsinööri/ Movax Oy, Hämeenlinna

Movax Oy on suomalainen vuonna 1993 perustettu ja yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö, joka on erikoistunut kaivinkoneasenteisen paalutuskaluston suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Liikevaihtomme on n. 20 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat sivuoteiskijät, hydraulijärkäleet, esiporat, paalukairat sekä ohjausjärjestelmät. Movax on toimittanut yli 2000 laitetta 65 maahan ympäri maailmaa. Movax Oy:n tehdas sekä pääkonttori ovat Hämeenlinnassa ja yrityksellä on kattava jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa.  Lisätietoja: www.movax.com

Etsimme nyt Hämeenlinnaan sinua

Tuotekehitysinsinööri

Toimit tehtävässä osana Movax Oy:n tuotekehitystiimiä. Osallistut aktiivisesti omalla panoksellasi ja osaamisellasi tuotekehitysprojekteihin aina ideoinnista konseptointiin ja valmistusdokumentaation luontiin asti. Pääsetkin näkemään ja kokemaan läheltä, kuinka suunnittelu realisoituu fyysiseksi laitteeksi omassa tuotannossa. Päivittäisessä työssä toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotepäälliköiden ja tuotannon kanssa. Olet mukana niin olemassa olevien tuotteiden parantamisessa kuin uusien innovaatioiden mallinnuksessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä valmistavassa teollisuudessa. Hallitset sujuvasti 3D-suunnittelutyökalujen ja PDM järjestelmien käytön, käytössämme ovat Solidworks ja Solidworks PDM. Hydraulijärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvista työkoneista, koneautomaatiosta ja lujuuslaskennasta katsomme eduksesi. Arvostamme aktiivista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Persoonana olet joustava ja ongelmanratkaisukykysi on tehokasta myös paineen alla. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Pääset yrityksemme ja toimintamalliemme lisäksi kehittämään myös itseäsi. Menestyksesi tueksi saat organisaatiomme vahvan osaamisen, hyvän työilmapiirin sekä laadukkaat työvälineet, kulttuuri – ja liikuntaedun sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat Movax Oy:n Anssi Mäenpää puh. 040 557 2119 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040-7008161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 28.6.2021 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi

Hakuaika alkaa: 08.06.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Kanta-Häme
Tehtävän taso
Asiantuntija