Markkinointikoordinaattori / Tammer Brands Oy, Tampere

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista, ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K, Rento ja Hasbro. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle:

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI BRÄNDIMARKKINOINTIIN

Toimit merkityksellisissä markkinointitehtävissä huolehtien yhden tai useamman tuotemerkkimme hallinnasta, sekä monipuolisista B2B ja B2C markkinointitoimenpiteistä. Ymmärrät brändityön merkityksen ja viet sitä eteenpäin kanssamme positiivisella ja tavoitteellisella työotteella niin Suomessa kuin vientimaissamme. Osallistut aktiivisesti brändipalavereihimme, missä pääset yhdessä tiimin kanssa suunnittelemaan tuotemerkkien markkinointisuunnitelmia ja itsenäisesti toteuttamaan niitä. Vahva markkinointiosaamisesi ja kaupallinen näkemyksesi pääsevät oikeuksiinsa monissa mielenkiintoisissa kampanjoissa ja tapahtumissa, sekä erilaisissa Suomen ja vientimyynnin tukitehtävissä. 

Markkinointikoordinaattorin roolissa pääset mukaan monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin, jotka liittyvät mm. verkkosivujen ylläpitoon ja digi- ja somemarkkinointiin. Erilaiset pr-, media- ja vaikuttajayhteistyöt ovat sinulle tuttua työskentelyä osana tämän päivän markkinointia ja olet niiden aktiivinen kehittäjä. Olet sujuvasanainen sisällöntuottaja, joka tuntee kattavasti markkinoinnin kanavia ja vaikutuskeinoja - erityisesti digitaalisia sellaisia. Järjestelmällisyys ja monialainen hahmotuskykysi mahdollistavat useankin yhtäaikaisen projektin hallinnan. Teet aktiivista yhteistyötä tuotepäälliköiden, pakkaussuunnittelijoiden, kuvaussuunnittelijan ja myynnin kanssa. Hyvät sosiaaliset taidot ja reipas, sekä rohkea asenna on tehtävässä omiaan. 

Millaista henkilöä etsimme?

Edellytämme hakijalta tehtävään vaadittavaa kaupallista koulutusta, sekä vahvaa kokemusta kuluttajatuotteiden markkinoinnissa työskentelystä, markkinointiviestinnästä ja projektinhallinnasta. Tehtävässä työskentely edellyttää kaupallista näkemystä, sujuvaa kaupallisten tekstien tuottamiskykyä suomeksi ja englanniksi, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. 

Tehtävässä menestyäkseen on hyvä osata käyttää seuraavia ohjelmistoja:

  • Adobe: InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat
  • Somekanavat ja niiden hallintatyökalut
  • Wordpress, Google Analytics, YouTube

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen markkinointitehtävän nopeasti kehittyvässä, kansainvälisessä kuluttajatuoteyhtiössä, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään. Monipuolisten ja kehittävien työtehtävien lisäksi tarjoamme luovan ja energisen kymmenhenkisen markkinointitiimin. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tarjoamme henkilöstöllemme myös laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Tartu mahdollisuuteen esittelemällä rohkeasti itsesi ja osaamisesi. 

Lisätietoja tehtävästä antavat to 17.6 klo 11-12 Tammer Brandsin markkinointipäällikkö Piia Grönroos puh. 041 503 6394 sekä 16.6 alkaen myös MPS-konsultti Aliina Lehtimäki puh. 020 746 9439. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV mahdollisimman pian, viimeistään 22.6.2021 osoitteessa uratori.mps.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja henkilökohtaiset haastattelut pidetään viikon 26/2021 loppuun mennessä.

Hakuaika alkaa: 11.06.2021 14:00Hakuaika päättyy: 22.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija