Myyntijohtaja / SKF, Muurame


SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja liikkuvaan kalustoon. Voitelun liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista.  Liiketoiminta-alue keskittyy voitelujärjestelmien ja voitelunhallinnan maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. www.skf.fi 

Etsimme sinua

Myyntijohtaja

vastaamaan teollisuuden ja  liikkuvan kaluston voitelujärjestelmien myynnistä Suomessa. Vastaat liiketoiminnan tuloksellisuudesta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Johdat yksikköä, johon kuuluvat myyntipäälliköiden lisäksi sovellusinsinöörit, asiakaspalvelu sekä asennus- ja huoltotiimi. Toimit aktiivisesti myös asiakasrajapinnassa. Kuulut Europe North & Russia/CIS -voitelumyynnin johtoryhmään sekä SKF Suomen johtoryhmään.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta myynnin johtamisesta ja esimiehenä toimimisesta. Kokemus raskaan teollisuuden tai liikkuvan kaluston toimintaympäristöstä sekä teknisestä myynnistä ovat etuja. Olet innostava ja jämäkkä esimies ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä ideoida ja kehittää uusia ratkaisuja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Toimipaikkasi on Muuramen tehtaalla, josta saat tarvittavat tukitoiminnot; modernit työvälineet mahdollistavat tehtävän hoidon osittain muualtakin. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa, kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat SKF:ltä  Patrik Sjoholm, Regional Manager, Lubrication Sales +46 705 26 35 44 sekä MPS:n konsultit Heidi Palo puh. 020 746 9628 ke 16.6. klo 13–14 tai ma 21.6. klo 9–10 ja Hanna Ruohonen puh. 020 746 9470 pe 18.6. klo 12–14. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä englanninkielinen hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 21.6.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 11.06.2021 15:00Hakuaika päättyy: 21.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Johto