Viestintäjohtaja / Metsähallitus, Vantaa

Metsähallitus on monipuolisen biotalouden edelläkävijä. Hoidamme ja kehitämme vastuullisesti valtion omistamia maa- ja vesialueita siten, että ne hyödyttävät mahdollisimman hyvin koko yhteiskuntaa. Hallinnassamme on kolmasosa Suomen pinta-alasta. Olemme valtion liikelaitos. Tuotamme tuloja valtiolle, lisäämme maakuntien elinvoimaa, huolehdimme luonnon monimuotoisuudesta sekä edistämme luonnosta saatavia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia.

Haemme uudistuvaan organisaatioomme

Viestintäjohtajaa

Viestintäjohtajana vastaat Metsähallitus-konsernin ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, viestinnän linjauksista sekä toiminnon kehittämisestä ja koordinoinnista tulosyksiköidemme välillä. Vastuullasi on myös yhteiskuntavastuuviestinnän kehittäminen. Toimit osana Metsähallituksen johtoryhmää ja raportoit pääjohtajalle. Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen loppututkinto sekä vankkaa kokemusta viestinnän johtamisesta suuresta organisaatiosta. Odotamme sinulta myös näyttöä tuloksellisesta muutosjohtamisesta.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Tehtävään valittavalta edellytetään lisäksi hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Metsähallituksen toimialojen ja toimintaympäristön tuntemus katsotaan eduksi.

Toimen sijaintipaikka on Metsähallituksen pääkonttorissa Vantaan Tikkurilassa ja tehtävä edellyttää jossain määrin matkustamista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kehittää ja johtaa viestinnän käytäntöjä suuressa ja uudistuvassa konsernissa. Sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä luonnonvarojen kestävän käytön edistämiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pääjohtaja Pentti Hyttinen 25.4 klo 14-16, puh. 020 639 4201 sekä MPS-konsultit Heidi Palo 25.4. klo 10-11 ja 26.4. klo 12-13 ja Johanna Korte 25.4. klo 10-11 ja 28.4. klo 14-15, puh. 020 746 9400.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 1.5.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.04.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 01.05.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Johto