Aluepäällikkö / Suomen Bioteekki Oy, Kerava

Suomen Bioteekki Oy on vuonna 1993 perustettu yritys. Bioteekki on osa Verman-konsernia. Toimintamme tähtää jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä kannattavaan kasvuun. Keskitymme innovointiin, tuotekehitykseen sekä markkinointiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu kymmeniä tuotteita useasta eri tuoteryhmästä. Valikoimastamme löytyy mm. vitamiineja, kivennäisaineita, rasvahappoja, antioksidantteja, maitohappobakteereita ja yrttivalmisteita. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteista: www.bioteekki.fi ja www.verman.fi.

Haemme nyt energistä

Aluepäällikköä

Tehtävääsi kuuluu tulosvastuullinen myyntityö pääasiassa PK-seudulla, Turussa, Tampereella ja osittain muissa suurimmissa kaupungeissa. Tärkeimpinä asiakkaina ovat alueesi apteekit ja erikoiskaupat. Myyntisalkussasi on useita johtavia tuotemerkkejä sekä nousevia tähtiä. Kokemuksestasi riippuen voit saada vastuuta myös ketjuasiakkuuksista. Teet tiivistä yhteistyötä myyntipäällikön ja avainasiakasvastuullisten kanssa.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myynti- ja neuvottelutaitoa, paineensietokykyä sekä reilusti matkustusvalmiutta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kokemus FMCG- tai OTC-myyntityöstä sekä avainasiakkuuksien hoidosta katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Lauri Finér, puh. 050 582 7647 14.9. klo 8–10 ja 15.9. klo 13–15. Muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki ja Irene Turakainen, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 24.9.2017 mennessä.

Hakuaika alkaa: 07.09.2017 13:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies