Psykologiassistentti / MPS, Helsinki

Hyvä johtamistaito ja osaava, motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohtia liiketoiminnan menestykselle. Parhaat johtajat myös tietävät, että voittajaorganisaatiot rakentuvat yksilö kerrallaan. MPS tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani. Meitä on Suomessa jo yli sadan huippuasiantuntijan joukko tukemassa asiakasyritystemme esimiehiä, johtajia ja hr-henkilöitä johtamisessa ja erilaisissa henkilöstöä koskevissa kysymyksissä. Uskomme, että ihmiset ratkaisevat. Ja niin kuin kansainvälinen sloganimme sen sanoo: Because companies are made up of people™. www.mps.fi | www.mpsglobe.com

Haemme Helsingin toimistoomme Meilahteen kahta

Psykologiassistenttia

osa-aikaiseen tehtävään. Toisen paikan täytämme heti sopivan hakijan löydyttyä ja toisen joulukuun alussa.

Psykologiassistentti pitää henkilöarviointipäivän langat käsissään. Assistenttien vastuulla ovat henkilöarviointipäivän sujuva läpivienti käytännön järjestelyineen, asiakkaiden ohjeistaminen sekä tulosten käsittely eri järjestelmissä. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, johon kuuluu mm. arviointimenetelmien ohjeistamista ja pisteyttämistä sekä yksilö- ja ryhmätason havainnointia. Tehtävässä pääset lisäksi tutustumaan lähietäisyydeltä organisaatiopsykologian tehtäväkenttään. Meillä työskentelet Maailman Parhaassa Seurassa osana Helsingin psykologiassistenttien lämminhenkistä tiimiä.
Vaatimukset

Tehtävässä edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyövalmiuksia, joiden lisäksi joustavuus sekä valmius reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ovat vaadittavia ominaisuuksia työn toisinaan hektisen luonteen vuoksi. Myös oma-aloitteisuus, tarkkuus ja organisointikyky ovat tehtävässä kullanarvoisia ominaisuuksia. Palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi, joten edellytämme sujuvaa englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Haemme tehtävään ensisijaisesti psykologian tai sosiaalipsykologian opiskelijoita. Työ on osa-aikaista ja työvuoroja on viikossa yhdestä kolmeen. Työvuorot suunnitellaan joustavasti opinnot huomioiden.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimikoordinaattori Samuli Markkanen, puh. 020 7469 454 ja samuli.markkanen@mps.fi. Jätä hakemuksesi 24.9.2017 mennessä tästä linkistä. Täytämme paikat, kun sopivat henkilöt löytyvät. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Avustava