Käyttöpäällikkö / Suomen Erityisjäte Oy, Forssa

 

Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn, kierrätyksen ja loppusijoituksen asiantuntija. Olemme kasvaneet reilussa kymmenessä vuodessa menestyneeksi yritykseksi ja aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa vahvalla kasvun polulla. Tällä hetkellä työskentelemme 15 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 11 MEUR.

Haemme nyt

Käyttöpäällikköä

vastaamaan käsittelytoiminnoista. Vastuullasi on Forssan Kiimassuon pilaantuneiden materiaalien käsittelykeskus sekä jätteenpolttolaitosten pohjakuonien erotteluun tarkoitettu liikuteltava kuivaerotuslaitteisto. Toimit esimiehenä kahdelle työnjohtajalle ja kehitysinsinöörille ja raportoit Suomen Erityisjäte Oy:n toimitusjohtajalle. Haluat kehittää toimintaa, kartoitat uusia laitteistoja ja vastaat oman vastuualueesi investoinneista. Osallistut aktiivisesti kierrätetyn keinokiviaineksen markkinointiin maanrakennusurakoitsijoille. Työpaikkasi sijaitsee Forssassa ja liikut aktiivisesti Suomessa. Tehtävää on mahdollisuus hoitaa osittain myös etänä.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri esim. maanrakennus, rakentaminen) sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta maanrakennukseen liittyvistä tehtävistä. Olet esimiestehtävissä johtamiskokemusta hankkinut tiimipelaaja, jolla on näyttöä tuloksellisista kehitys- ja muutoshankkeista. Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englanniksi – ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla avainroolissa mukana kasvussamme. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme sekä omistajayritysten (LHJ Oy, Kuusakoski Oy) monipuolisen osaamisen. Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Lisätietoja antaa MPS-konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690. Lisäksi Suomen Erityisjäte Oy:n toimitusjohtaja Jukka Manskinen vastaa tiedusteluihin 9.3. klo 9–15 ja ke 14.3. klo 9–15, puh. 040 661 2858. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi 18.3. mennessä hakupainikkeen kautta.

Suomen Erityisjäte Oy on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin viiden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 25 M€ ja se työllisti 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

Hakuaika alkaa: 02.03.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 18.03.2018 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Kanta-Häme
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies