Talousjohtaja / Ojala Group, Oulu/Sievi


Ojala Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä, jolla on yli 50 vuoden kokemus vaativista asiakasprojekteista eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajille. Palveluja ovat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistus sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut.


Ojala Group on perustettu Sievissä 1963, liikevaihto on vuositasolla n. 35 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä n. 330. Tehtaat sijaitsevat Sievissä ja Virossa (Tabasalu) ja hallinnon henkilöstöä on myös Oulussa.

Haemme osaavaa

Talousjohtajaa

Tehtävän painopiste on sisäisessä laskennassa, mutta hallitset hyvin myös kokonaisuuksia ja osaat tiivistää tekemääsi analyysiä. Konsernirakenne ja siihen liittyvät vaatimukset ovat Sinulle tuttuja.

Olet kehitysorientoitunut ja kiinnostunut viemään asioita myös käytännön toimintaan yhdessä osaavan tiimin kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus sekä kokemusta talous- ja rahoitukseen liittyvistä tehtävistä mielellään tuotannollisessa ympäristössä.  Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle haastavan, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen ja myös itsesi kehittymiseen. Toimipaikkasi voi sijaita Oulussa tai Sievissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös matkustamista.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla MPS Senior Partner Seppo Kangas, puh. 0400 206587 tai Ojala Group toimitusjohtaja Juha Heikkinen, puh. 040 1882376.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 27.1.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Hakuaika alkaa: 10.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:27.01.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Johto