IT-liiketoimintajohtaja / Kaisanet Oy, Kajaani/Iisalmi


Kaisanet Oy on Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa.

Työllistämme vajaat 100 henkilöä Kajaanissa ja Iisalmessa ja nyt haemme

IT-liiketoimintajohtajaa

uuteen positioon voimakkaan kasvun tueksi vastaamaan Kaisanetin IT-liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Tehtäviesi ytimessä on IT-liiketoiminnan asiakaskokemuksen vahvistaminen ja syventäminen organisaation prosessien kehittämisen ja kokonaisliiketoiminnan ohjaamisen kautta. Johdat asiantuntijatiimiäsi ja huolehdit asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävään voi kuulua myöhemmin mahdollinen johtoryhmätyöskentely.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus johtamisesta ja kokemusta IT-sovellus-, -infra- sekä -tuki- ja ylläpitopalveluiden tuottamisesta ja tarjoamisesta yrityksille. Sinulla on hyvät alan verkostot ja olet tavoitteellinen sekä yhteistyöhakuinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän alueellisesti merkittävässä ja taloudellisesti vakaassa yrityksessä. Vastuullisuus on meille työnantajan tärkeä arvo, joten huolehdimme työntekijöistämme, maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä on laajat henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 24.2.2019 mennessä.

Hakuaika alkaa: 22.01.2019 10:00Hakuaika päättyy:24.02.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Kainuu, Pohjois-Savo
Tehtävän taso
Johto