Kunnossapitosuunnittelija / Vaasan Sähköverkko Oy, Vaasa

Vaasan Sähköverkolla on yksi toimintavarmimmista jakeluverkoista ja tutkitusti tyytyväiset asiakkaat. Yhtiö on osa vahvaa Vaasan Sähkö -energiakonsernia.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt Vaasaan 

kunnossapitosuunnittelijaa 

huolehtimaan sähköverkon toimintavarmuudesta ja turvallisuudesta. Olet toimeen tarttuva monipuolinen osaaja, joka viihtyy niin toimistolla kuin työmaallakin. Suunnitelmallisella otteella varmistat sähkön häiriöttömän jakelun kaikille Vaasan seudun asiakkaille. Tehtävässä huoltosuunnitelmien aktiivinen seuranta ja alihankkijaverkoston ohjaaminen ovat keskeisessä roolissa. Työssäsi käytät sujuvasti erilaisia tiedonhallintajärjestelmiä ja aiempi kokemus esim. Trimble Nis -järjestelmästä katsotaan eduksi. Ihanteellisesti sinulla on myös käytännön kokemusta asennustehtävistä.

Menestymistä kunnossapitosuunnittelijana tukevat erityisesti kiinnostuksesi tekniikkaan, halusi oppia uutta ja kykysi itsenäiseen päätöksentekoon. Olet määrätietoinen ja oma-aloitteinen ja pidät myös yksityiskohtaisissa tehtävissä katseen kokonaisuudessa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös sinnikkyyttä vaativia rutiininomaisia tehtäviä. Vaikka alan tai vastaavien tehtävien kokemus on tärkeää, arvostamme etenkin arjen työssä näkyvää innostustasi ja motivaatiotasi. Toivomme sinulta sähköinsinöörin koulutusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä ja perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi. Pääset osalliseksi kestävää kehitystä ja digitalisaatiota painottavaa konsernia ja käytettävissäsi on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Tule osaksi hyvähenkistä tiimiämme!


Lisätietoja tehtävästä antavat Göran Heino 12.4. jälkeen, puh. 06 324 5274, Juha Rintamäki, puh. 06 324 5213 sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 22.4. mennessä.

Hakuaika alkaa: 29.03.2019 09:30Hakuaika päättyy: 22.04.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija