Avoimet hakemukset / Keliber Oy, Kokkola/Kaustinen


Keliber Oy on suomalainen kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiö, jonka tavoitteena on tuottaa muun muassa sähköautojen akuissa käytettävää litiumhydroksidia kasvavan akkumarkkinan tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla Euroopan ensimmäinen akkulaatuista litiumhydroksidia omista malmivaroista tuottava yhtiö. (www.keliber.fi)

Toimintamme edistää liikenteen sähköistymistä, millä on merkittävä rooli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Kestävä kehitys ja turvallisuus ovat myös kaiken oman toimintamme lähtökohta. Sitoudumme pitämään toimintamme vaikutukset ympäristöön mahdollisimman pieninä käyttämällä luonnonvaroja tehokkaasti. Keliberin keskeisiä arvoja ovat innovatiivisuus, kehittyminen ja kehittymisen halu sekä avoimuus ja rehellisyys.

Keliber kasvaa ja rakentaa uutta – tule osaksi huikeaa menestystarinaa!

Töihin keliberille?

Maailma siirtyy litiumtalouteen, liikenne sähköistyy ja uusiutuvan energian tuotanto sekä varastointi ovat osa arkea jo lähitulevaisuudessa. Keliberillä pääset mukaan litiummarkkinoiden kehityksen kärkeen ja rakentamaan ainutlaatuista kansainvälistä kaivos- ja kemianteollisuuden yhtiötä.

Keliberillä työskentelee rautaisia ammattilaisia ja asiantuntijoita eri liiketoiminnan alueilla. Joukkoa vahvistetaan aktiivisesti ja rekrytoinnit eri tehtäviin ovat portaittain käynnissä.

Halutessasi voit jättää hakemuksesi avoimena alla olevan hakupainikkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä, kun sinulle soveltuva paikka aukeaa. Kerro hakemuksessasi taustastasi sekä tarkemmin millaista tehtävää haet.

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija, Päällikkö/esimies, Johto