Avainasiakaspäällikkö / Metsätyö Oy, Jyväskylä / Hämeenlinna

Metsätyö Oy on vuonna 1945 perustettu, ruotsalaiseen P. Wikström jr. Ab -konserniin kuuluva oman alansa markkinajohtaja, joka maahantuo, markkinoi ja myy metsäkonevarusteita, työkoneiden tieteriä, kauhateräksiä ja kaivinkynsiä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli 19,1 MEUR ja sen palveluksessa on 23 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja myyntikonttorit varastoineen Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä. 
Lisätietoja: www.metsatyo.fi

Etsimme nyt uuteen tehtävään sinua asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen

Avainasiakaspäällikkö

Työskentelet aktiivisesti nykyisten ja uusien avainasiakkaidemme kanssa vastaten ruotsalaisen sisaryhtiömme Olofsfors Ab:n tieterä- ja terästuotteiden myynnistä Suomessa ja Baltiassa. Viihdyt liikkuvassa sekä monipuolisessa myyntityössä, jossa tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteesi. Asiakassuhteidemme vahvistamisen ohella, tulet ottamaan vastuuta terästuoteryhmämme ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimipisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Jyväskylässä tai Hämeenlinnan toimipisteessämme.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä vastaavanlaisessa, mieluiten kansainvälisessä toimintaympäristössä. Aiemman kokemuksen tienhoito ja maansiirtoalasta tai -varusteista katsomme eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulla on positiivinen ote työhön ja pystyt osaamisesi kautta tuomaan panoksesi niin myynnin kuin asiakkuuksiemme kehittämiseen.  Asiakasrajapinnassa toimintasi on palveluhenkistä, joustavaa ja tuloshakuista. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Markkinajohtajana tarjoamme sinulle huipputuotteet, osaavien kollegoiden tuen, kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat 16.8. klo 9-10 ja 23.8. klo 9-10 Metsätyö Oy:n Markku Sivelä, puh. 040 654 6023 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 1.9.2019 mennessä.

Hakuaika alkaa: 09.08.2019 12:30Hakuaika päättyy: 01.09.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Kanta-Häme, Keski-Suomi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies