Palvelukoordinaattori / MPS Career, Vaasa

MPS-Yhtiöt on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Monipuolisten rekrytointipalveluiden, johdon suorahaun, henkilöarvioinnin ja outplacementin lisäksi tarjoamme palvelut johtamisen kehittämiseen ja verkko-oppimiseen. Suomessa yli 100 asiantuntijaamme löydät Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Vaasan toimistoista. www.mps.fi

Haemme nyt joukkoomme Vaasaan sinua asiakaspalveluhenkinen

palvelukoordinaattori

Tehtävänäsi on ohjata päivittäisiä soveltuvuusarviointeja toimistollamme. Vastuullesi kuuluvat arviointipäivään osallistujien vastaanotto, tehtävien ohjeistus, kykytehtävien ohjaaminen, tehtävien pisteytys sekä tulosten käsittely tietojärjestelmässä. Tehtäviisi sisältyy myös erilaisten asiakirjojen ja esitysten laadintaa, yhteyksien hoitamista, arviointipäivien järjestelyitä sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Tehtävä on osa-aikainen, työvuoroja on viikossa muutama ja niiden määrä on joustavasti sovittavissa.

Olet oma-aloitteinen ja tartut reippaasti toimeen. MS Office on perustyökalusi ja käytät näppärästi myös muita järjestelmiä. Olet työskentelyssäsi tarkka ja huolellinen. Iloinen ja positiivinen asenteesi välittyy niin puhelimessa kuin kohtaamisessakin. Ruotsin ja englannin kielitaito on eduksi tehtävässä.

Joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn esim. opiskelusi ohella.

Kiinnostuitko? Jos vielä mietityttää, lisätietoja antaa 2.9. alkaen Kirsi Rautiainen, puh. 020 746 9570 tai Taina Kuusisto, puh. 040 508 6909. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 30.9.2019 mennessä, mutta paikka voidaan täyttää jo ennen tätä, jos sopiva hakija löytyy.

Hakuaika alkaa: 30.08.2019 16:00Hakuaika päättyy: 30.09.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Avustava