Toimitusjohtaja / Ab Stormossen Oy, Mustasaari

Stormossen Oy hoitaa kuuden pohjalaisen omistajakuntansa jätehuollon. Olemme jätehuollon edelläkävijä ja toiminta on esimerkki todellisesta kiertotaloudesta. Käsittelemme biojätettä ja lietettä ja niistä valmistamme kompostimultaa ja liikennebiokaasua. Tuloksena on ravinteiden ja energian kierto ilmasto huomioiden ja fiksusti. Stormossen työllistää noin 40 henkilöä ja yrityksen liikevaihto oli n. 14 milj. euroa vuonna 2018.

Etsimme nyt innovatiivista ja sitoutunutta

Toimitusjohtajaa

Johtajuutesi näkyy aitona kiinnostuksena alaa kohtaan, jonka kautta saat sekä asiakkaamme, yhteistyökumppanimme, henkilöstömme ja omistajiamme innostumaan. Olet päämäärätietoinen ja asiakaslähtöinen verkostoituja ja ymmärrät yhteistyön tärkeyden. Arvostamme erityisesti kykyäsi toimia positiivisena ja luottamusta herättävänä, näkyvänä johtajana niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Tehtävä edellyttää ymmärrystä myös tuotannon prosesseista sekä erinomaista suomen ja ruotsin kielen taitoa. Pitkäaikainen toimitusjohtajamme on siirtymässä eläkkeelle, joten tarjolla on erinomainen tilaisuus päästä luomaan kestävää kehitystä – haluathan olla mukana?

Stormossen on Westenergy Oy Ab:n suurimpia omistajia 32,95% osuudellaan. Ala uudistuu koko ajan ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa kehitysprojekteissa. Tällä hetkellä biokaasun suuri kysyntä tuo meille mahdollisuuksia uusiin investointihankkeisiin. Samaan aikaan meidän on seurattava, kuinka mahdolliset lakimuutokset ja direktiivit vaikuttavat toimintaamme tulevaisuudessa, eli laajemman kokonaiskuvan ymmärtäminen on tärkeää toimitusjohtajan työssä. Odotamme, että pystyt suunnittelemaan toimintaa pitkällä aikajänteellä, ymmärrät Stormossenin tärkeän yhteiskunnallisen roolin ja sinulla on kokemusta myös mediaviestinnästä. Tekninen tai kaupallinen koulutus on sopiva koulutustausta tehtävään. Meille on erityisen tärkeää, että pystyt strategialähtöisesti johtamaan päivittäistä toimintaamme niin, että ihmiset ovat motivoituneita ja saavat iloa työstään.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän monikielisessä työympäristössä toimitusjohtajalle, joka pystyy jatkamaan perinnettämme ajatella asioita aina uudella tavalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat TJ Leif Åkers, puh. 050 556 3081 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 27.10. mennessä (eller på svenska här).

Hakuaika alkaa: 06.10.2019 00:01Hakuaika päättyy: 27.10.2019 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Johto