Tekninen palveluasiantuntija / Erillisverkot, Jyväskylä


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

kahta teknistä palveluasiantuntijaa asiakaspalveluun

Haemme asiakaspalvelutiimiimme teknistä palveluasiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan sekä määräaikaiseen (kesätyö) työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät ja konsernin sisäisen Service Deskin työtehtävät. Asiakaspalvelutiimi toimii myös asiakasrajapintana ulkoisille ja sisäisille asiakkaille sekä eri sidosryhmille. Tehtävä sijoittuu tytäryhtiö Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, soveltuvuutta ryhmätyöhön sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Eduksi työhön hakiessa ovat aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä suomen lisäksi ruotsin kielen hallitseminen. Arvostamme myös tietämystä Virve viranomaisradioverkosta sekä tietoliikenteestä, hyviä IT-taitoja, aiempaa työkokemusta turvallisuuskriittisten asiakkaiden parissa sekä kykyä sitoutua prosessimaiseen toimintaan. Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Osaat organisoida työtäsi ja etsiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella tarvittaessa osoitteesta rekry@erillisverkot.fi.

Täytä hakulomake hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 5.4.2020 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi 
erveuutiset.erillisverkot.fi

Hakuaika alkaa: 18.03.2020 12:00Hakuaika päättyy: 05.04.2020 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija
Yrityksen toimiala