Tuotespesialisti / Nutricia Medical


Nutricia Medical on kliinisten ravintovalmisteiden markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä. Kliinisesti tutkitut, innovatiiviset tuotteet tarjoavat ratkaisuja useille eri potilasryhmille.

Nutricia Medical on osa Specialized Nutrition -liiketoimintayksikköä maailmanlaajuisesti toimivassa Danone-konsernissa. Danone on elintarvikealan johtava yritys toimien yli 120 maassa ja työllistäen yli 100 000 ihmistä.  

Etsimme nyt energistä ja positiivista myynnin ammattilaista

Tuotespesialistin tehtävään

vastaamaan lasten lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon kehitettyjen tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista terveydenhuollon ammattilaisille Etelä-Suomen alueella.

Pääset työskentelemään markkinajohtajan innovatiivisten tuotteiden parissa. Vastaat ja kehität itsenäisesti keskeisiä asiakkuuksia, laadit asiakassuunnitelmat sekä toteutat myynnin toimenpiteitä strategian mukaisesti.

Pääset vaikuttamaan asiantuntemuksellasi terveydenhuollon ammattilaisiin ja järjestämään koulutustilaisuuksia eri asiakasryhmille. Koet asiantuntijamyynnin omaksesi ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa. Toiminta-alueesi on Etelä-Suomi (HUS, TAYS, TYKS). Työn hoitamisen kannalta paras asuinpaikka on pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa. Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus, joka on mahdollista vakinaistaa.

Arvostamme:

  • koulutusta kaupalliselta, terveydenhuollon tai luonnontieteiden alalta
  • 3+ vuoden kokemusta kaupallisesta tehtävästä terveydenhuollon alalla, esim. myynnin tehtävistä
  • vahvaa itseohjautuvuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • hyvää priorisointi-, päätöksenteko- ja paineensietokykyä
  • sujuvaa sekä kirjallista että suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, innovatiivisen tuoteportfolion, asiantuntevan ja innostavan työyhteisön, jossa sinun on mahdollisuus kehittyä sekä kilpailukykyisen palkan ja muut kansainvälisen yrityksen tarjoamat edut.

Nutricialla työskennellessä sinulla on aito mahdollisuus auttaa terveydenhuollon ammattilaisia sekä perheitä ja pikkupotilaita ja samalla olla mukana mielenkiintoisessa ja kannattavassa liiketoiminnassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jenni Suontila, 18.3. klo: 9:00–10:00 ja 30.3. klo 15:00–16:00, puh. 040 583 4704 tai MPS-konsultti Hanna Ruohonen, 26.3. klo: 9:00–10:00, puh. 020 746 89470. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si 5.4.2020 mennessä.

Hakuaika alkaa: 18.03.2020 11:00Hakuaika päättyy: 05.04.2020 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu, Avoin, Pirkanmaa
Tehtävän taso
Asiantuntija
Tehtävän tyyppi