Toimitusjohtaja / Oy Ravera Ab, Vaasa

Oy RAVERA Ab on sähköverkon rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon sekä tuulipuistojen rakentamiseen liittyviin kaapelointitöihin erikoistunut yhtiö ja osa vahvaa Vaasan Sähkö -konsernia. Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 30 henkilöä ja liikevaihto 2019 oli 9 miljoonaa euroa.

Haemme toimitusjohtajaa

Sinulla on näyttöjä vastaavanlaisen liiketoimintakokonaisuuden menestyksekkäästä johtamisesta. Olet vahva strateginen ajattelija ja tehokas operatiivinen toimija. Liiketoimintalähtöinen ajattelutapasi ja kokemusperäinen ymmärryksesi organisaation tuloshakuisesta ja kannattavasta johtamisesta tuo kilpailuetua yritykselle. Olet yhteistyöhakuinen ja aktiivinen verkosto-osaaja, jolla on kokemusta niin julkisen kuin yksityisenkin puolen toimijoista.
 
Ravera on osaa Vaasan vahvaa energiaklusteria ja toimitusjohtajana sinulla on tärkeä rooli sidosryhmäyhteistyön ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Hahmotat nopeasti yrityksemme roolin yhteistyökumppaniverkostossa ja haastavissa tilanteissa reagoit nopeasti varmistaaksesi korkean palvelutason. Odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, ja kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että ruotsin kielellä. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Vaikka aikaisempi kokemus toimitusjohtajan tehtävästä on eduksi, katsomme vielä tärkeämmäksi, että sinusta löytyy asennetta ja sitoutumista viedä yritystä tavoitteita kohti.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan tehtävän vahvassa energiakonsernissa, jonka arvot ovat tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen. Toimitusjohtaja on avainroolissa kehittämässä ja kasvattamassa konsernin urakointiliiketoimintaa yhdessä ammattitaitoisen henkilöstönsä kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Vaasan Sähkön toimitusjohtaja Stefan Damlin 7.4. klo 8─10 ja klo 13─15, puh. 06 324 5211 sekä henkilöstöpäällikkö Jenni Riekkinen 6.4. klo 8-14, puh. 040 661 3605. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 13.4. mennessä.

Hakuaika alkaa: 22.03.2020 06:00Hakuaika päättyy: 13.04.2020 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjanmaa
Tehtävän taso
Johto
Yrityksen toimiala