Controller / Grano, Helsinki

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 22 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. www.grano.fi

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon osaaja? Haluatko hyödyntää aiempaa kokemustasi laskennan ja raportoinnin tehtävistä ja olla mukana tukemassa Granon liiketoimintaa ja sen kasvua?

Haemme nyt kehittymishaluista

Controlleria

monipuolisiin tehtäviin ulkoisen laskennan, raportoinnin ja tilinpäätösten pariin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Senior Financial Controllerin kanssa ja vastuullasi on tilitoimistokumppanuus. Vaikka työsi pääpaino on ulkoisen laskennan tehtävissä, löytyy sinulta halukkuutta ja joustavuutta toimia myös sisäisen laskennan tehtävien parissa. Pääset osallistumaan raportointijärjestelmän uudistamiseen sekä muihin taloushallinnon järjestelmien sekä prosessien kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Pääset kasvamaan kehittyvän yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtäväkenttääsi. Olet tärkeä osa taloushallinnon tiimiämme ja saat ympärillesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Työkulttuurimme on joustava ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Ensisijainen työpaikka on Vallilan pääkonttorillamme, mutta granolaiseen tapaan teemme töitä sieltä, mistä se parhaiten itselle onnistuu.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä ja hyvä ymmärrys ulkoisen laskennan ja kirjapidon lainalaisuuksista. Olet kiinnostunut talouden järjestelmistä ja prosesseista ja etsit aktiivisesti tapoja viedä niitä seuraavalle tasolle. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, tarkka sekä aktiivinen tiimipelaaja, jolla on joustava ja vastuullinen asenne. Ymmärrät talouden aikataulut, etkä pelkää työn sisältämiä rutiinitehtäviä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Uusitalo to 6.8. klo 10–12 ja ke 12.8. klo 10–12, puh. 050 598 2946. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsultteihin Satu Lannettaan pe 7.8. klo 10–11, puh. 020 746 9484 ja Sani Kaajakseen ti 11.8. klo 10–11, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.8.2020 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 29.07.2020 14:00Hakuaika päättyy: 16.08.2020 23:59
Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija
Tehtävän tyyppi
Yrityksen toimiala