Myyntijohtaja / Arme Oy

Arme Oy on kansainvälisesti toimiva urakointiyritys, joka toteuttaa vaativia eristysten ja telineiden rakentamishankkeita eri teollisuudenaloilla toimiville asiakkailleen. Uusinvestointiprojekteihin liittyvien avaimet käteen -palveluiden lisäksi tarjoamme huolto- ja peruskorjauspalveluita. Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen palveluntarjoaja, jonka selkeä tavoite on laajentaa kunnossapito- ja projektipalvelutoimintaansa kotimaassa sekä toimia hallitusti kansainvälisillä markkinoilla. Huolehdimme henkilöstömme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista, etsimme aina uusia tapoja parantaa työtapojamme ja keskitymme vakaasti toimintamme turvallisuuteen ja kestävyyteen. Arme Oy on osa Suomen suurinta teollisuuseristys- ja telinekonsernia Saimaa Groupia. Arme Oy työllistää n. 150 henkilöä ja liikevaihtomme 2021 tulee olemaan n. 25 miljoonaa euroa.


Haemme kokenutta

 

MYYNTIJOHTAJAA


vastaamaan hankkeidemme myynnistä eri teollisuudenaloille. Asiakkainamme on teollisuuslaitoksia, mekaanisia urakoitsijoita (esim. putkistojen ja säiliöiden valmistajat) ja insinööritoimistoja. 


Vastaat omalta osaltasi niin uusasiakashankinnasta kuin olemassa olevien asiakkuuksien aktiivisesta kehittämisestäkin. Aktiivisen asiakastyön lisäksi osallistut koko yrityksen kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä ja työskentelet kiinteässä yhteistyössä yrityksemme toisen myyntijohtajan, tarjouslaskennan, liiketoimintajohtajan sekä projektipäälliköiden kanssa. Johdat tarjouslaskentaa sekä toimit esimiehenä tarjouslaskennan ja myynnin tiimeille. Kehität myynnin seurantaa ja raportointia sekä myynnin ja tarjouslaskennan työkaluja ja prosesseja. Teet yhteistyötä myös konsernimme muiden yhtiöiden myynnin kanssa. 


Sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöjä onnistumisista vastaavanlaisessa tehtävässä. Aiempi työkokemuksesi voi olla kunnossapidon palveluntarjoajalta, teknisestä urakoinnista, laitetoimittajalta tai EPC-toimittajalta. Kokemuksesi voi olla myös muulla tavoin teollisuuden asiakasrajapinnassa hankittua. Niin teollinen kuin kansainvälinenkin toimintaympäristö ovat sinulle tuttuja. Arvostamme kunnossapito- ja urakointibusineksen ymmärrystä. Eristys- ja telinetöiden tuntemus esim. asiakkaan roolissa on merkittävä etu. 


Sinulla on tekninen koulutus (ins./DI) tai työkokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen. Suomen kielen lisäksi sekä suullinen että kirjallinen englantisi on sujuvaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Verkostoituminen on sinulle luontevaa ja kokeneena neuvottelijana pärjäät tiukoissakin paikoissa. Käytännön sopimusosaaminen on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. Henkilönä olet aktiivinen, aloitekykyinen ja ratkaisukeskeinen. 


Alan johtavana toimijana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alamme huippuosaajaksi. Ammattitaitoinen ja osaava organisaatiomme on tukenasi. Tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Pirkkalan toimipisteemme. Myös muu sijainti (esim. Vantaa) voi tulla kyseeseen. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, pääosin kotimaassa.


Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Juha Jokela 040 153 6730 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. 


Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi. Hakuaikaa on jatkettu 9.5.2021 asti.


http://www.arme.fi

www.saimaagroup.fi

Hakuaika alkaa: 13.04.2021 09:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa, Uusimaa
Tehtävän taso
Johto