Konetekniikan lehtori / Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa 16 200 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja vastuullinen kumppani. Löydämme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta. Ilmiölähtöinen innovaatiotoimintamme mahdollistaa uuden tavan oppia, tuottaa ratkaisuja ja tehdä monialaista yhteistyötä yhteiskunnan parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 100 miljoonaa euroa, josta TKI- ja elinkeinotoiminta muodostavat kasvavan osan. Vuosittain toteutamme yli 100 TKI-hanketta. 


Haemme 


Konetekniikan lehtoria


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Haemme konetekniikan asiantuntijaa, jolla on vähintään 5 vuoden työkokemus teollisuuden palveluksessa. Konetekniikan lehtorin tehtävänkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi TKI-hanketehtävät ja liiketoiminnan toimeksiannot.


Edellytämme osaamista seuraavilta aloilta:

-    tuotanto- ja valmistustekniikka 

-    joustavat tuotantomenetelmät

-    laatu- ja mittaustekniikka 

-    esimiestyö ja johtaminen


Ja arvostamme:

-    laajaa alan työelämäverkostoa ja kykyä verkostoitua

-    tuoreita näyttöjä onnistumisista

-    AM-valmistuksen, kunnossa- ja käynnissäpidon, työkalusuunnittelun ja ohutlevytekniikan osaamista

-    opetuskokemusta ja opettajuuteen liittyvää positiivista otetta.


Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta edellytetään myös 60 opintopisteen laajuisia opettajaopintoja, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. 


Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Jätä hakemus osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.

Hakuaika päättyy 16.5.2021 klo 24.00. Lisätietoja tehtävästä antaa osaamisaluepäällikkö Pekka Hautala, p. 0500 483 786.


Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija