Talousjohtaja / Kuopion Energia

Kuopion Energia -konserni muodostuu emoyhtiö Kuopion Energia Oy:stä ja tytäryhtiö Kuopion Sähköverkko Oy:stä. Emoyhtiössä ovat energiantuotanto- ja kaukolämpöliiketoiminnot, liiketoimintateknologiayksikkö sekä talous- ja henkilöstöhallinto. Sähköverkkoliiketoiminta on tytäryhtiössä. Kuopion Energia on kokonaisuudessaan Kuopion kaupungin omistama.  Olemme kokonaisvastuullinen, kehittyvä ja taloudellisesti vakaa energiayhtiö. Asiakkaat pitävät meitä asiatuntevina, ammattitaitoisina ja luotettavina. Yhtiössämme työskentelee noin 130 energia-alan ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 88 miljoonaa euroa ja palvelemme 60 000 sähkönsiirto- ja 6 100 kaukolämpöasiakasta. Lisätietoja: www.kuopionenergia.fi 

Valmistaudumme tulevaan eläköitymiseen ja etsimme nyt sinua ammattitaitoinen sekä kehittämismyönteinen  

Talousjohtaja

Tehtävässäsi johdat ja kehität Kuopion Energia -konsernin taloushallintoa sekä vastaat johtoryhmätasolla myös henkilöstöhallinnostamme sekä viestinnästämme. Päätehtäväsi on tukea liiketoimintaamme mm. talouden suunnittelun, johtamisen ja ohjauksen sekä valvonnan kautta. Johdat kymmenen henkilön hallintoyksikköä varmistaen sen tuloksellisuuden sekä tavoitteiden toteutumisen. Osallistut konsernimme liiketoiminnan kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä johtoryhmän sekä erilaisten sidosryhmiemme kanssa. Olet osa Kuopion Sähköverkko Oy:n hallituksen kokoonpanoa.  

Olet kokenut johtamisen ja taloushallinnon ammattilainen, joka työskentelee tavoitteellisesti, kehittämishakuisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Sinulla on vahva ja monipuolinen taloushallinnon ja rahoituksen osaaminen ja ymmärrys. Lisäksi katsomme eduksesi johdannaiskaupan ja -instrumenttien tuntemuksen. Arvostat hyvää yhteistyötä ja olet taitava ihmisten johtamisessa. Sinulla on taito motivoida positiivisesti sekä kannustaa ja tukea henkilöstöä menestymään työssään.    

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden toimia energiamurroksen eturintamassa. Talousjohtajana olet mukana kehittämässä muuttuvaa energiatoimialaa entistäkin vastuullisempaan ja asiakaslähtöisempään suuntaan. Menestyksesi tukena on koko konsernimme ammattitaitoinen ja monipuolinen henkilöstö. Olemme iloisia, jos sinäkin olet kiinnostunut liittymään osaavaan joukkoomme Kuopioon.  

Lisätietoja antaa 30.4.2021 klo 12–15 sekä 3.5 klo 12–14 Kuopion Energian toimitusjohtaja Esa Lindholm p. 040 709 7101 sekä myös muina aikoina MPS Kuopion konsultit Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 ja Hilkka Hirvasniemi p. 050 323 5193. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 22.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 09.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pohjois-Savo
Tehtävän taso
Johto