Supply Chain Director / Molok Oy, Nokia/Tampere


Molok Oy on jätehuollon edelläkävijä, joka suunnittelee ja rakentaa vastuullisia Molok®-jätehuoltoratkaisuja. Yhtiö on laajentunut 30 toimintavuotensa aikana kansainväliseksi yritykseksi, jonka ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Molok® tuotteita myydään yli 40 maahan ja niitä on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä yli 170 000 yksikköä.

Molok Oy:n pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Nokialla. Yhtiön liikevaihto 2020 oli noin 23 MEUR ja sen palveluksessa on vakituisesti 80 henkeä.

Molok Oy:n toiminta on sertifioitu laadun (ISO 9001), ympäristön (ISO 14001) ja työturvallisuuden (OHSAS 18001) alueilla.

Lisää yrityksestä osoitteessa www.molok.com

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme sinua

Supply Chain Director

vastaamaan Molok Oy:n koko toimitusketjun sekä operatiivisen toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Sinulle kuuluu tuotannon, hankintatoimen, logistiikan ja laatutoimintojen johtaminen. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Olet kerryttänyt vankan kokemuksen toimitusketjun tehtävien laaja-alaisesta hoitamisesta ja johtamisesta muuttuvassa kansainvälisessä ympäristössä. Sinulla on näyttöjä myös tuotannon tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa. Olet ulospäin suuntautunut ja kommunikointisi on sujuvaa myös englannin kielellä.

Aktiivisena, positiivisena ja tuloshakuisena esimiehenä sinulla on kyky motivoida oma tiimisi toimimaan valitun strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Yhteistyökykyinen ja -hakuinen toimintatapasi synnyttää sujuvaa yhteistyötä toimitusketjun eri rajapintojen välillä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä, joka kasvaa ja kehittyy yhdessä markkinoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Marko Penttinen 040 842 2811 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 16.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 03.05.2021 14:00Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pirkanmaa
Tehtävän taso
Johto
Tehtävän tyyppi