Teollisuusasiantuntija / Huoltovarmuuskeskus, Helsinki

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Lisää tietoa: www.huoltovarmuus.fi 


Haemme Helsinkiin

Teollisuusasiantuntijaa

kahden vuoden määräaikaiseen projektitehtävään perustuotanto-osastollemme. Tehtävänäsi on kehittää projektinomaisesti Huoltovarmuuskeskuksen ylläpitämiä valtion varmuusvarastoja erityisesti teollisuuden käyttämien materiaalien ja raaka-aineiden osalta. Tehtävään kuuluu olennaisena osana varastomateriaalien osto- ja myynti- sekä kierrätystoiminnot. Pääset osallistumaan myös laajemmin Huoltovarmuuskeskuksella nyt käynnissä olevan varastointijärjestelmän kehittämisprojektiin sekä sen suositusten myöhempään toimeenpanoon. Toimit kolmen hengen tiimissä, jossa työparinasi on kokenut teollisuusasiantuntija. Tiimiin kuuluu myös varastojen ja niihin liittyvien sopimusten hallinnasta vastaava henkilö. Raportoit perustuotanto-osaston johtajalle. Lähimpiä sidosryhmiäsi ovat varastoja hallinnoivat yritykset. 

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävää tukeva ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus raaka-aineiden ostamisesta ja myynnistä, erityisesti teollisuuteen liittyvien raaka-aineiden osalta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on näkemystä varastotoimintoihin liittyen. Sinulla on toimeenpano- ja organisointikykyä sekä pitkäjänteinen työskentelyote. Olet taitava verkostojen rakentaja, olet tottunut kaupallisiin neuvotteluihin ja sinulla on jämäkkyyttä ja myynnillistä otetta asioihin. Erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset käyttämään asiantuntemustasi yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa osastonjohtaja Jaakko Pekki (ti 11.5.2021 klo 13.00-14.00), puh. 029 505 1015.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) 23.05.2021 mennessä.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hakuaika alkaa: 04.05.2021 13:00Hakuaika päättyy: 23.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Uusimaa
Tehtävän taso
Asiantuntija