Viestintäasiantuntija / Kaupan liitto, Helsinki


Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan kaupan ääni yhteiskunnassa. Yhdistämme koko alan vähittäis- ja tukkukaupasta digitaaliseen kauppaan. Neuvottelemme kaupan työehtosopimukset ja elinkeinopolitiikan ratkaisut. Teemme työtä, jotta Suomessa toimiva kauppa ja palvelut kukoistavat ja pärjäävät kovassa kansainvälisessä kilpailussa. kauppa.fi

Haemme viestintäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Työssäsi vastaat Kaupan liiton ajankohtaisviestinnän koordinoinnista ja sisällöntuotannosta. Suunnittelet, työstät ja editoit viestinnän sisältöjä monikanavaisesti. Teet yhteistyötä talon asiantuntijoiden kanssa vaikuttamisen sisällöissä ja ylläpidät verkostoyhteyksiä ulkoisiin viestintäkumppaneihin, kuten freelancer-toimittajiin. Työstät sähköisiä uutiskirjeitä ja osallistut myös verkkosivujen ja some-kanavien päivittämiseen. Olet mukana ideoimassa ja toteuttamassa monipuolisesti viestinnän projekteja.  

Olet vaikuttavista sisällöistä innostuva viestinnän ammattilainen ja kokenut ja monipuolinen tekstintuottaja. Yhteiskunnalliset teemat, vaikuttava viestintä ja journalismi ovat lähellä sydäntäsi. Innostut monikanavaisen viestinnän maailmasta, ja erilaisten viestintätyökalujen käyttö ja sosiaalisen median kanavilla toimiminen on sinulle luontevaa. Työskentelet tavoitteellisesti, ja motivoidut työtehtäväsi monipuolisuudesta sekä kehittämismahdollisuuksista. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja tehokas prosessien hallitsija.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa kokemusta tekstin ja ajankohtaisviestinnän tuottamisesta
  • Viestinnän eri työkalujen käyttökokemusta sekä kokemusta sähköisten kirjeiden tuottamisesta
  • Kokemusta viestinnän toteutuksista sosiaalisen median kanavissa
  • Kokemusta projektien hallinnasta ja läpiviennistä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittää ja kehittyä.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kaupan alaan ja paikan osaavassa, ammattitaitoisessa ja dynaamisessa työyhteisössä. Toimimme Kaupan liitossa toisiamme arvostaen. Meillä pärjäät positiivisella ja avoimella asenteella. Painotamme toiminnassamme vastuullisuutta, ja edistämme avointa edunvalvontaa. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10.

Työtehtävät alkavat 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaupan liiton viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen 17.5. klo 10–11.30 ja 18.5. klo 12–13.30, puh. 040 867 1708 ja MPS-konsultit Sofia Nordman 10.5. klo 9–10, 11.5. klo 9–10, ja 17.5. klo 14–15, puh. 020 746 9485, ja Johanna Leskinen 18.5. klo 9–10.30, puh. 040 822 9062. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 19.5.2021 mennessä.

Hakuaika alkaa: 04.05.2021 17:00Hakuaika päättyy: 19.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija
Tehtävän tyyppi