Lakimies työelämäyksikköön / Metsäteollisuus ry, Helsinki


Maailman irtautuessa fossiilitaloudesta metsäteollisuus on tulevaisuuden menestysala. Suomi on muutoksen edelläkävijämaa ja Metsäteollisuus ry Suomessa toimivien metsäteollisuusyritysten edunvalvontajärjestö. Metsäteollisuus ry:n muodostavat n. 70 jäsenyritystä, maailman suurimmista metsäteollisuuskonserneista pienempiin yrityksiin. Yritykset toimivat mm. sellu-, paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuudessa sekä puutuoteteollisuudessa. Puutuotealan jäsenyritykset ovat teollisia sahoja, levyteollisuusyrityksiä ja puutalojen valmistajia. Metsäteollisuus ry edustaa massa-, paperi- ja kartonkiteollisuutta sekä suurta osaa puutuoteteollisuudesta.

Metsäteollisuus ry tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan yhteiskuntaan ja talouselämään.

Lakimies työelämäyksikköön

Etsimme suomalaisen metsäteollisuuden etujärjestöön työoikeusjuristia vahvistukseksi työelämäyksikköömme. Työtaustaa sinulla voi olla esim. yrityksestä, työmarkkinajärjestöstä tai asianajotoimistosta. Uusiin tehtäviisi kuuluvat Metsäteollisuus ry:n jäsenyritysten työoikeudellinen neuvonta ja konsultointi, työsuhdekysymysten kouluttaminen valmentavalla otteella, työelämän EU-hankkeiden seuranta ja lainsäädäntövaikuttamiseen osallistuminen sekä erilaisten työoikeudellisten toimeksiantojen ja mahdollisesti oikeudenkäyntien hoitaminen. Raportoit tehtävässäsi yksikön johtajalle.

Edellytämme

  • ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa (OTK / OTM)
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta työoikeuden alueelta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä omaksua ja analysoida kokonaisuuksia ja yksityiskohtia
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin taitoa
  • positiivista asennetta, innostusta työoikeuteen ja työelämän isoihin kysymyksiin

Tarjoamme

  • merkityksellisen työn uusiutuvan ja kestävän metsäteollisuuden menestyksen edistäjänä
  • ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, kehittyä ja vaikuttaa työelämän muutoksessa, jossa työehdoista sopiminen siirtyy liittotasolta yrityksiin
  • asiantuntevan ja mukavan tiimin sekä työyhteisön
  • hyvät työsuhde-edut
  • viihtyisän työympäristön ja loistavan sijainnin Helsingin keskustassa

Lisätietoja tehtävästä antaa Metsäteollisuus ry:n työelämäyksikön johtaja Jukka Sarhimaa, puh. 040 184 1004 keskiviikkona 16.6. kello 16.00–17.00, torstaina 17.6. kello 9.00–10.00 ja tiistaina 22.6. kello 10.00–11.00 sekä muina aikoina MPS:n konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian mutta viimeistään 23.6.2021 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesälomien jälkeen.

Hakuaika alkaa: 09.06.2021 16:00Hakuaika päättyy: 23.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Pääkaupunkiseutu
Tehtävän taso
Asiantuntija