Controller (Business Intelligence) / Keskisuomalainen Oyj, Jyväskylä / Vantaa


Keskisuomalainen Oyj on pörssissä noteerattu viestintäyhtiö, joka kustantaa noin 90 mediaa, joihin kuuluu 48 tilattavaa lehteä sekä 28 kaupunkilehteä. Olemme lehtimäärältään Suomen suurin uutismedia, joka toimii koko Suomen alueella. Medioidemme pääalueita ovat pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, Keski-Suomi, Savo, Päijät-Häme ja Kaakkois-Suomi. Tunnetuimpia lehtinimikkeitämme ovat mm. Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Etelä-Suomen Sanomat, Aamuposti, Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat.  Kustannustoiminnan lisäksi konsernilla on viisi sanomalehtipainoa, sanomalehtijakelua, mainosjakelua, markkinointiviestintää, ulkomainontaa sekä tutkimustoimintaa. Konsernin vuoden 2020 liikevaihto oli noin 207 miljoonaa euroa ja konserni työllistää yli 5000 ihmistä. www.keskisuomalainen.com 

Etsimme palvelukseemme konsernin taloushallintoon Jyväskylään tai Vantaalle

CONTROLLERIA, Business Intelligence osaajaa

Olet mukana tuottamassa laadukasta informaatiota johdon päätöksenteon tueksi. Työtehtäviisi kuuluvat QlikView ja QlikSense -raportointijärjestelmien kehittäminen, konsernin kuukausittainen tulosraportointi, tuloksen analysointi sekä ennustaminen ja muut monipuoliset kasvavan pörssiyhtiön sisäisen laskennan ja taloushallinnon tehtävät. Näitä tehtäviä hoidat yhdessä muun tiimin kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä jo kertynyttä osaamista ja kokemusta BI-järjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Sinulla on myös kokemusta kirjanpidon ja sisäisen laskennan tehtävistä. Edellytämme hyvää Excel -osaamista ja valmiuksia erilaisten tietojärjestelmien sujuvaan käyttöön. Odotamme, että olet luonteeltasi analyyttinen ja tiimihenkinen. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kehittyvässä mediakonsernissa. 

Kiinnostuitko? 

Katso lisää ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi 15.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.6. klo 10-12 ja 26.7.-13.8. talouspäällikkö Tiina Happonen, puh. 050 372 0663.

Hakuaika alkaa: 17.06.2021 09:00Hakuaika päättyy: 15.08.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija