Tapahtumatuottaja, Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki / Jyväskylän Messut Oy, Jyväskylä

TAPAHTUMATUOTTAJA, Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka, jossa tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä! 

Jyväskylän Messut Oy vastaa Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan; järjestämme tapahtumia itse sekä vuokraamme tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluita muille tapahtumajärjestäjille. Haemme joukkoomme timanttista tapahtumatuottajaa täydentämään tapahtumamyyntitiimiämme!

Tehtävä:

Tapahtumatuottajana työhösi kuuluu tapahtumien myynti, suunnittelu ja muut tapahtumatoteutukseen liittyvät työt. Vastaat omista asiakkuuksista ja heidän tapahtumien toteutuksista aina tarjouksen tekemisestä viimeiseen loppusilaukseen asti. Hallitset kokonaisuuksia hyvin ja et pelkää liata käsiäsi; tuottajana pääset tekemään tapahtumia hyvin käytännönläheisesti. Työssäsi korostuu tapahtumien ideointi ja projektinhallinta. Teet myös tarvittaessa uusasiakashankintaa. Työaika on 37,5h/vko jakautuen tapahtumien mukaan arkeen ja viikonlopuille sekä päivä- ja ilta-aikoihin.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta tapahtumatuottamisesta tai vastaavasta työstä. Olet ennen kaikkea intohimoinen elämysten tekijä ja sinulta sujuu tarvittaessa niin sisällön tuotanto ja ideointi tapahtumiin kuin visuaalinen suunnittelu ja somistaminen. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä päätöksentekokyky. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja vuorovaikutustaidot. Tiukassakin paikassa pidät langat tiukasti käsissä ja sinulla on hyvä stressinsietokyky.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta seuraavien ohjelmien käytöstä: Salesforce, Autodesk Revit.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle aitiopaikan Keski-Suomen suurimmassa tapahtumavenuessa. Pääset osaksi osaavaa tiimiämme tekemään monipuolista ja kiinnostavaa työtä, jossa ei ole tylsää hetkeä! Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki.

Tämä on vakituinen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan syyskaudella 2021.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 mennessä. Lisäksi toivomme, että lähetät lyhyen max. 2 min. esittelyvideon itsestäsi WhatsAppilla numeroon 050 372 5620.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

•    myyntijohtaja Jaana Kiilamaa, jaana.kiilamaa@paviljonki.fi, puh. 050 372 5620. Yhteydenotot viikolla 25 arkisin ja 2.8.-13.8. arkisin.

•    MPS-konsultti Harri Viitanen, harri.viitanen@mps.fi, puh. 040 719 9411. Yhteydenotot viikoilla 25-27 ja 8.8.-15.8.

Hakuaika alkaa: 18.06.2021 14:00Hakuaika päättyy: 15.08.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Asiantuntija