Myyntipäällikkö / Jyväskylän Messut Oy, Jyväskylä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Jyväskylän Messut Oy järjestää ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa ja muualla Suomessa. Haemme joukkoomme messujen myyntipäällikköä täydentämään messujen myyntitiimiämme.

Tehtävä:

Myyntipäällikkönä työskentelet erilaisten messujen myynnissä. Vastaat osastopaikkojen myynnistä näytteilleasettajille. Osallistut myös messuprojektin toteutukseen kokonaisuudessaan aina tapahtuman sisällön suunnittelusta käytännön toteutukseen yhdessä muun messutiimin kanssa. Työssäsi korostuu myynti- ja neuvottelutaidot ja projektinhallinta. Teet myös uusasiakashankintaa.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta myyntityöstä. Arvostamme kokemusta teknisiltä aloilta, ihanteellinen taustasi voi liittyä esim. johonkin seuraavista aloista; sähköteollisuus, kaivosteollisuus, metalliteollisuus, metsäteollisuus, rakennusteollisuus, energiateollisuus, teknologiateollisuus. Suhtaudut intohimoisesti myyntityöhön, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Nautit myynnistä, ideoimisesta ja tuloksen tekemisestä. Olet omatoiminen ja aikaansaava. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja vuorovaikutustaidot. Olet myös periksiantamaton ja sinulla on hyvä stressinsietokyky.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta seuraavien ohjelmien käytöstä: Salesforce, Autodesk Revit, Vainu.

Tarjoamme sinulle:

Jyväskylän Messut Oy on yksi Pohjoismaiden suurimpia ammattimessujärjestäjiä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn, jossa on mahdollista kehittää omaa osaamistaan ja oppia uutta. Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki. 

Tämä on vakituinen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan syyskaudella 2021. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: 

•    toimitusjohtaja Juha Rahko, juha.rahko@paviljonki.fi, puh. 0500 499 964. Yhteydenotot vkolla 25 arkisin klo 15-16 ja 2.8.-13.8. arkisin.

•    MPS-konsultti Harri Viitanen, harri.viitanen@mps.fi, puh. 040 719 9411. Yhteydenotot viikoilla 25-27 ja 8.8.-15.8.

Hakuaika alkaa: 18.06.2021 15:00Hakuaika päättyy: 15.08.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikan luokittelut
Sijainti
Keski-Suomi
Tehtävän taso
Päällikkö/esimies